Cătălina Ponor îşi pregăteşte revenirea în gimnastică. Imagini cu Ponor, în sala de antrenament

Cătălina Ponor (27 ani) se află în vacanţă în Puerto Rico, la prietenul ei, Tommy Ramos, însă a început deja să meargă în sala de antrenamente. Campioana ar putea reveni în competiţii, după cum anunţa în urmă cu câteva luni Octavian Bellu.

12 ian. 2015, 07:20

Cătălina Ponor s-a ferit să facă declaraţii în ce priveşte retragerea sa definitivă din sportul de performanţă şi a lăsat întotdeauna o portiţă deschisă reîntoarcerii în pregătirea centralizată. „Despre o revenire, nu ştiu. Poate da, poate nu. Niciodată să nu spui niciodată. Voi avea 29 de ani la Rio, dar e greu să stai departe. Cel mai important lucru este sănătatea, chiar dacă am lipsit mult„, spunea  ea, în urmă cu câteva luni.

Vezi şi Cătălina Ponor, SUPER SEXY la plajă în Puerto Rico alături de iubit FOTO

Mai mult, şi Octavian Bellu, antrenorul coordonator al lotului de gimnastică, evoca în urmă cu câteva săptămâni posibilitatea revenirii Cătălinei în sportul de performanţă, în perspectiva Jocurilor Olimpice care vor avea loc în vara anului 2016, la Rio de Janeiro.

Citeşte şi Bellu şi Bitang REVIN la lotul naţional. Pe listă se mai află Sandra Izbaşa şi Cătălina Ponor

Tommy Ramos, iubitul Cătălinei Ponor, gimnast de performanţă şi el, a postat recent o poză în care cei doi se antrenează împreună. „Un pic de stretching pentru un corp sănătos„, a scris acesta.