Cătălina Ponor, mai fericită ca niciodată. Fosta gimnastă a dat vestea mult așteptată de toți

Cătălina Ponor anunța în vara acestui an că urmează să devină mamă. De curând, fosta gimnastă le-a împărtășit tuturor detalii despre sexul copilului pe care urmează să îl nască.

21 nov. 2022, 18:21
Cătălina Ponor, mai fericită ca niciodată. Fosta gimnastă a dat vestea mult așteptată de toți

Cătălina Ponor anunța în vara acestui an că urmează să devină mamă. Ei bine, timpul a trecut, iar toată lumea așteapta cu sufletul la gură să știe dacă fost gimnastă va avea o fetiță sau un băiat.

Ce veste a împărtășit urmăritorilor săi Cătălina Ponor

Fosta gimnastă le dădea vestea tuturor în luna august a acestui an că va fi mămică. În luna noiembrie a avut parte de o petrecere în care i-a anunțat pe toți ce sex va avea bebelușul pe care îl poartă în pântece. Fosta gimnastă va avea un băiețel.

Citește și: Cine e escrocul imobiliar pe care Adrian Corduneanu și soția îl plăteau cu bani din cămătărie. Bărbatul vindea terenuri care nu erau ale lui unor dezvoltatori

,,Vă mulțumesc, fetelor, pentru această minunată surpriză, baby shower! Va iubesc! 💙👶🤰”, este mesajul postat de Cătălina Ponor pe rețelele de socializare. Imediat fanii au reacționat și au felicitat-o pe aceasta.

,,Sarcină ușoară”, ,,Sarcină ușoară, aveți grija de voi ” sau ,,felicitări” sunt câteva dintre mesajele pe care urmăritorii i l le-au transmis.

În 2020 fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie de Bogdan Jianu

Anul 2020 va rămâne cu siguranță în mintea fostei gimnaste și asta pentru că a fost cerută oficial în căsătorie de Bogdan Jianu. Cu toate că cei doi se cunoșteau de acum 15 ani, iată că niciunul nu  a avut curajul să facă pasul cel mare și să formeze un cuplu, până în urmă cu 4 ani, mai exact în 2018 când cei doi au devenit oficial un cuplu. După doi ani de la nuntă, cei doi urmează să trăiască cel mai frumos moment din viața lor și anume când își vor ține în brațe băiețelul.

Citește și: Mesajul emoționant trimis de Zelenski: „Putem rămâne fără bani. Fără combustibil. Fără apă caldă. Fără electricitate. Dar nu fără libertate!”