Cătălina Ponor, prima imagine cu băieţelul ei. Marea campioană a devenit mamă acum două luni FOTO

Cătălina Ponor (35 ani), fosta mare gimnastă a României, a publicat prima imagine cu bebeluşul său, chiar de 8 Martie, Ziua Internaţională a Femeii.

09 mart. 2023, 11:56
Cătălina Ponor, prima imagine cu băieţelul ei. Marea campioană a devenit mamă acum două luni FOTO
Cătălina Ponor, prima imagine cu băieţelul ei. Marea campioană a devenit mamă acum două luni

Cătălina Ponor, prima imagine cu băieţelul ei. Marea campioană a devenit mamă pe 29 decembrie 2022, când l-a născut pe Vlad, băiețelul ei și al lui Bogdan Jianu (52 ani).

Citeşte şi: Cătălina Ponor a fost inclusă în Gymnastics Hall of Fame. Românca este triplă campioană olimpică

„La mulți ani tuturor femeilor! Fiind mamă la rândul meu, nu pot spune decât că respect în special toate mamele și bunicile, pentru sacrificiul lor, pentru toată iubirea pe care o primim de la ele, pentru toată grija pe care ne-o poartă în fiecare zi”, a scris Cătălina Ponor, în dreptul fotografiei pe care a postată pe Instagram.

Citeşte şi: Tatăl vitreg al marii campioane Cătălina Ponor, condamnat la închisoare după ce s-a bătut cu doi poliţişti din Constanţa VIDEO

Bogdan Jianu, regizor, actors şi cascador, este mai mare cu 18 ani decât fosta gimnastă, iar cei doi sunt împreună din 2018. Anul trecut au făcut nunta, în luna iunie, iar în august, Cătălina Ponor a anunțat că este însărcinată. Pe 29 decembrie 2022, fosta mare gimnastă a devenit mămica unui băiețel şi a publicat o fotografie cu mâna micuțului, alături de mesajul „Totul pentru noi!”.

În 2004, la Atena, Cătălina Ponor a câştigat trei medalii de aur la Jocurile Olimpice (cu echipa, la bârnă şi la sol) performanţă care a mai fost reuşită doar de Daniela Silivaş în 1988, iar în 2016, la JO de la Rio de Janeiro a fost portdrapelul delegaţiei României la ceremonia de deschidere. În palmaresul său se regăsesc 18 medalii la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi Campionatele Europene.