Tatăl marii campioane Cătălina Ponor, condamnat la închisoare după ce s-a bătut cu doi poliţişti din Constanţa VIDEO

Florin Bărbăscu, tatăl vitreg al fostei gimnaste Cătălina Ponor, a fost condamnat la un an şi trei luni de închisoare cu suspendare, pentru ultraj. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

11 ian. 2023, 10:00
Tatăl marii campioane Cătălina Ponor, condamnat la închisoare după ce s-a bătut cu doi poliţişti din Constanţa VIDEO
Tatăl marii campioane Cătălina Ponor, condamnat la închisoare după ce s-a bătut cu doi poliţişti din Constanţa

Tatăl marii campioane Cătălina Ponor, condamnat la închisoare după ce s-a bătut cu doi poliţişti din Constanţa. Bărbatul este acuzat de ultraj, după ce în 2021 a fost implicat într-un scandal cu Poliţia Locală.

Citeşte şi: Cătălina Ponor a devenit mamă. Fosta gimnastă a făcut anunţul pe Instagram

Florin Bărbăscu a intrat cu maşina pe o stradă pe care accesul autoturismelor era interzis, cu excepţia celor care locuiau acolo, unde se află sala de fitness a gimnastei pe care o administrează. În momentul în care a coborât din autoturism, oamenii legii l-au legitimat. Camerele de supraveghere i-au surprins pe cei trei discutând în faţa sălii de sport, iar la scurt timp, tatăl sportivei a încercat să intre în cladire ca să aducă documentele de identitate, moment în care cei doi politişti au încercat să îl oprească cu forţa. După mai multe îmbrânceli cu cei doi agenţi, bărbatul a ajuns în interior, iar angajaţii salii de sport au reuşit să aplaneze conflictul şi să îi scoată afară pe politişti, scrie ct100.ro.

Citeşte şi: Cătălina Ponor a fost inclusă în Gymnastics Hall of Fame. Românca este triplă campioană olimpică

Ulterior, politiştii au revenit în interior, de data aceasta însoţiţi de alţi colegi chemaţi în ajutor şi, pur şi simplu, lau luat pe sus pe bărbatul care stătea liniştit pe scaun, l-au încatuşat şi l-au dus la secţie. Potrivit unui comunicat, anchetatorii au stabilit că „în data de 6 martie, în jurul orei 9.00, B. F. a lovit cu pumnul doi polițiști locali care încercau să-l imobilizeze, după ce în prealabil a refuzat sa se legitimeze, în timp ce încerca să intre în incinta sălii de fitness aflata pe strada Gheorghe Dima nr. 2. Polițiștii au fost transportați la spital, ambii necesitând 3 – 4 zile de îngrijiri medicale”. Florin Bărbăscu a anunţat, anul trecut, prin intermediul avocatului său că depune plângere penală împotriva tuturor funcționarilor publici prezenți la intervenţie.