Cătălina Ponor şi Larisa Iordache, prima întâlnire FAŢĂ ÎN FAŢĂ după scandalul de la OLIMPIADĂ

Cătălina Ponor (29 de ani) și Larisa Iordache (20 de ani) au fost impicate într-un scandal la JO 2016. Cătălina Ponor a fost desemnată ca unica gimnastă româncă participantă la Rio, iar Larisa Iordache a susţint-o public pe Simone Biles în finala de la bârnă, în care concura şi colega ei de lot.

29 aug. 2016, 10:28
Cătălina Ponor şi Larisa Iordache, prima întâlnire FAŢĂ ÎN FAŢĂ după scandalul de la OLIMPIADĂ

Cătălina Ponor a obținut doar locul șapte în finala de la bârnă, iar lumea a început să se întrebe dacă nu cumva Larisa Iordache ar fi fost o alegere mai bună pentru această Olimpiadă. Mai mult, faptul că Larisa Iordache a încurajat-o public pe americanca Simone Biles înaintea finalei la bârnă a turnat și mai mult gaz pe foc.

Cătălina Ponor, DEVASTATĂ după finala de la BÂRNĂ. „Am primit mesaje DURE!”

„Nu e frumos să strigi în gura mare ca abia aştepţi ca Biles să câştige bârna! Urât gest! Și de față cu martori”, au fost frazele cu care Cătălina Ponor și-a încheiat scrisoarea deschisă adresată românilor după Olimpiadă.

Cele două au participat la o seară în cinstea unora dintre marile glorii din gimnastică ale ultimilor ani. Corina Ungureanu, Monica Roșu, Sandra Izbașa, Andreea Răducan, Cătălina Ponor și Larisa Iordache, alături de antrenorii de aur ai României, Mariana Bitang și Octavian Bellu, au petrecut o seară frumoasă împreună, scrie Click. Cele două rivale s-au și pozat împreună, zâmbitoare și de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat între ele.