Drama IMENSĂ a marii campioane Cătălina Ponor. A avut nevoie de psiholog pentru a trece peste COŞMARUL VIEŢII

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică şi de opt ori campioană europeană, a ascuns ani de zile o suferință pe care abia acum și-a făcut curaj să o exprime public.

31 ian. 2020, 10:35
Drama IMENSĂ a marii campioane Cătălina Ponor. A avut nevoie de psiholog pentru a trece peste COŞMARUL VIEŢII

Cătălina Ponor a suferit enorm după despăţirea de Tommy Ramos, un gimnast din Porto Rico cu care a avut o relaţie acum câţiva ani şi care a părăsit-o chiar când cei doi îşi făceau planuri de nuntă, scrie ProSport.

„Nu am primit încă inelul de logodnă, dar sunt sigură că momentul în care îmi va fi dat va fi unul special. Tommy este maestru în astfel de surprize”, declara Cătălina Ponor, într-un interviu oferit la mijlocul anului 2015.

Numai că Tommy Ramos a cunoscut-o pe Vilmarie Mojica, o volebalistă sexy şi celebră în Porto Rico, care i-a dăruit rapid şi un copil. Sportiva și-a văzut toate planurile de viitor spulberate, mai ales că Tommy Ramos i-a alimentat în permanență visurile referitoare la clădirea unei familii împreună. Campioana și-a consumat suferința în tăcere, a fost mult mai discretă cu ieșirile în presă și, spun apropiații ei, chiar a apelat la serviciile unui psiholog pentru a depăși depresia în care intrase din cauza întregii situații.

Cătălina Ponor, părăsită de logodnic în prag de nuntă. Tommy Ramos se iubeşte cu o voleibalistă sexy FOTO

Cătălina Ponor s-a decis să facă un gest prin care să se rupă definitiv de trecut. În timpul relației cu Tommy Ramos, cei doi și-au dedicat câte un tatuaj. „I love her”, a fost mesajul scris de el, undeva pe pieptul expus, iar „I love him” a fost mesajul întors de româncă. Sportiva a apelat la serviciile unui cabinet medical pentru a îndepărta tatuajul făcut special pentru Tommy Ramos, iar întregul moment a fost postat de sportivă pe contul personal de Instagram.

„Începem procedura de aruncare a trecutului la gunoi”, a scris Cătălina Ponor.