Cătălina Ştefănescu, secretara lui Dragnea, candidează în judeţul şefului VIDEO

Cătălina Ştefănescu, secretara numărului 2 în PSD, Liviu Dragnea, îşi doreşte un post de deputat la alegerile din decembrie. Tânăra în vârstă de 23 de ani va candida chiar în Teleorman, judeţul în care secretarul general al PSD are cea mai mare influenţă.

RomaniaTV.net
15 nov. 2012, 09:57

Secretara lui Dragnea va cere votul alegătorilor în colegiul Turnu Măgurele, acolo unde îi va avea drept contracandidaţi pe Laurenţiu Bărbulescu (ARD) şi pe Marin Ene (PPDD).

Cătălina Ștefănescu a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Secția Limbi Moderne Aplicate, din cadrul Universității București. De asemenea, a urmat studiile master „Politici publice și integrare europeană”, la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, din București.

„Vorbește fluent engleza, portugheza și rusa. Este membră PSD din anul 2008. În evaluarea candidaturii sale au fost luate în considerare studiile universitare și activitatea sa politică anterioară din cadrul Organizației PSD Vâlcea și apoi la Secretariatul General al partidului”, a precizat Biroul de Presă al PSD.