Catastrofe mondiale și oameni clonaţi. Profeții teribile ale lui Grigori Rasputin: „Mările, ca hoții, vor intra în orașe, în case, iar pământurile vor deveni sărate”

Prietenul misterios al ultimului împărat rus, călugărul Grigori Rasputin, care a trăit între sfârşitul secolului al XIX-lea și începutul celui de-al XX-lea, avea şi o reputație de clarvăzător.
Daniel Spătaru
29 mai 2022, 12:02
Catastrofe mondiale și oameni clonaţi. Profeții teribile ale lui Grigori Rasputin:

Grigori Rasputin, care şi-a câștigat favorurile ţarului Nicolae al II-lea și ale anturajului său, a fost considerat un clarvăzător în timpul vieții sale, iar unele dintre predicțiile sale din s-au adeverit deja. Cu toate acestea, să sperăm că unele dintre cele rămase vor rămâne doar paragrafe într-o carte veche, Pious Reflections, publicată în 1916 la Sankt Petersburg.

Una dintre principalele profeții ale lui Rasputin este moartea tragică a familiei regale. Cu mult înainte de evenimentele teribile de la Ekaterinburg, el a scris despre sentimentele sale tulburătoare din comunicarea cu ţarul și rudele sale. „De fiecare dată când îmbrățișez țarul și mama, fetele și prințul, mă înfior de groază, de parcă aș îmbrățișa morții… Și apoi mă rog pentru acești oameni, pentru că Rusia are nevoie de ei mai mult decât oricine. Și mă rog pentru familia Romanov, pentru că umbra unei lungi eclipse cade asupra lor”, scria el.

Prieten al ţarului, Rasputin a prezis și căderea Imperiului Rus şi schimbarea puterii în țară. Despre viitoarea Revoluție din octombrie 1917, el a scris că „întunericul va cădea asupra Petersburgului”. Când orașul își pierde numele, atunci imperiul se va sfârși, credea văzătorul. Şi într-adevăr, numele oraşului St. Petersburg a fost schimbat în Leningrad.

Cu mult înainte de construirea centralelor nucleare, Rasputin vorbea despre „castelele morții”, turnuri care, atunci când se prăbușesc, „infectează cerul și pământul”. „Cheaguri de sânge infectat vor cădea pe capul nostru, iar pământul în care cad va deveni pustiu timp de șapte generații”.

El a văzut și circumstanțele propriei sale morți. Rasputin era sigur că, dacă va muri din mâna țăranilor obișnuiți, atunci nimic nu ar amenința familia împăratului, dar dacă nobilii, „rudele țarului”, ar comite crima, atunci s-ar întâmpla un lucru cu adevărat îngrozitor. „Nobilii vor fugi din țară, iar rudele regelui nu vor supraviețui mai mult de doi ani, iar frații se vor ridica împotriva fraților și se vor ucide între ei”, era sigur călugărul.

Ce urmează?

Printre profețiile neîmplinite până acum ale lui Rasputin, rămâne o descriere a unei catastrofe groaznice, care atrage după sine dispariția apei proaspete de pe fața Pământului. „Mările, ca hoții, vor intra în orașe, în case, iar pământurile vor deveni sărate. Și sarea va intra în ape și nu va fi apă care să nu fie sărată. Pământurile sărate nu vor mai aduce roade, iar dacă vor da, vor fi roade amare. Prin urmare, veți vedea terenuri fertile transformate în mlaștini sărate”, spune predicția.

De asemenea, potrivit lui Rasputin, o schimbare globală a climei va avea loc, când vara va fi zăpadă, iar „trandafirul va înflori în decembrie”.

În viitor, așa cum credea clarvăzătorul, oamenii sunt destinați să-și piardă îndrumarea morală și capacitatea de a iubi. „În deșertul acelor vremuri vor crește doar două plante – planta profitului și planta iubirii de sine. Dar florile acestor plante pot fi confundate cu florile iubirii. Întreaga omenire în acest timp blestemat va fi mistuită de indiferență. Marea moarte va fi moartea familiei, dezonorată și răstignită”, era el sigur.

Citeşte şi Războiul nuclear, prevestit de un călugăr misterios: 500 de sori vor acoperi pământul cu „zăpadă” de sulf toxic, iar o ceaţă va coborî din ceruri

Cu toate acestea, cele mai teribile predicții ale bătrânului au fost clonarea umană și Al Treilea Război Mondial. Rasputin a spus că într-o zi se vor naște pe Pământ creaturi care nu vor fi nici oameni, nici animale. „Mulți oameni care nu vor avea un semn (cordon ombilical. – n. red.) pe corp, ci vor avea un semn în suflet. Și atunci va veni vremea când vei găsi în leagăn un monstru – un om fără suflet”, considera clarvăzătorul.

Apropo de războaie, Rasputin a menționat „trei focuri”. Ultimul va „arde cenușa” rămasă de la primele două. „Oamenii se îndreaptă către dezastru. Omenirea va fi zdrobită de marșul nebunilor și al ticăloșilor. Înțelepciunea va fi pusă în lanțuri. Cei ignoranți și puternici vor dicta legi celor înțelepți și chiar celor umili. Și atunci majoritatea oamenilor vor crede în cei care au putere, dar își vor pierde credința în Dumnezeu. Pedeapsa lui Dumnezeu nu va fi rapidă, ci teribilă. Trei șerpi flămânzi se vor târî pe drumurile Europei, lăsând cenuşă și fum în urma lor. Au o singură casă – și aceasta este o sabie. Şi au o singură lege – violența. Dar, după ce au târât omenirea prin praf și sânge, ei înșiși vor muri de sabie. Va veni vremea păcii, dar lumea va fi scrisă în sânge. Și când două focuri se sting, al treilea foc va arde cenușa. După aceasta, puțini oameni vor supraviețui„, a mai scris Rasputin.

Citeşte şi Părintele Calistrat dezvăluie scopul ascuns al războiului: „Orgolii ale marilor puteri care călăresc ţări mici şi necăjite. Creştinul varsă sânge de creştin. Satana râde acum”

Spynews
Știrile Antena Stars. De ce a refuzat Alex Bodi 1 milion de dolari. A rămas uimit când a aflat ce i s-a oferit, dar nu a putut să accepte: ”Nu am vrut” / VIDEO
Bzi.ro
Connect-R a povestit că fiica lui a fost discriminată la grădiniță! „Fiica mea nu mai vrea să fie de etnie romă!“
Fanatik.ro
Ce semnifică o sticlă de apă pe capota unei mașini? Puțini s-ar fi așteptat
Capital.ro
Ungurii sunt la ani lumină de România. Ungaria ne dă lecții. Trebuie să luăm notițe
Playtech.ro
Antonia, apariție de filme pentru ADULȚI. A renunțat la haine într-un mod indecent
DailyBusiness
Sute de locuri de muncă sunt disponibile pentru români! Iată în ce loc
Adevarul
„Pacea” lui Putin, mărul otrăvit oferit lui Zelenski. Un expert român în analiză de risc explică în ce constă capcana întinsă Ucrainei
Spynews
Dezastru la un pelerinaj. Peste 550 de persoane au murit. Temperaturile de 51 de grade Celsius le-au fost fatale
Spynews
A mers pe jos 90 de minute pe zi. Ce s-a întâmplat după 2 ani
Evz.ro
Revine „Balena Albastră”? Un nou joc al morții face victime în toată Europa
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
wowbiz.ro
Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta
Cancan.ro
'Bianca are un iubit de 6 luni!'😲 Gabi Bădălău, primele declarații după ce și-a asumat noua relație
Playsport.ro
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte de România - Ucraina
kanald.ro
Canicula a făcut deja prima victimă! Un bărbat din Vaslui a murit în timp ce lucra pe acoperișul unei case
Capital.ro
Simona Halep a fost exclusă. Anunț devastator pentru marea campioană
StirileBZI
Se dau 15.000 de lei pe lună, timp de 5 ani! Ce categorie de români vor primi acești bani
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu Andreea Bălan, într-un costum de baie alb, la Dubai. L-a zăpăcit pe iubitul ei tenismen, care e cu 9 ani mai tânăr
stirilekanald.ro
Ei sunt clujeni găsiți morți în curtea casei. Asta le-a adus sfârșitul
substantial.ro
Scoția și Elveția au terminat la egalitate, 1-1, la EURO 2024
MediaFlux
CE TREBUIE să facă PENSIONARII când VINE decizia de RECALCULARE. ANUNȚUL șefului CASEI de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?