Catastrofe mondiale și oameni clonaţi. Profeții teribile ale lui Grigori Rasputin: „Mările, ca hoții, vor intra în orașe, în case, iar pământurile vor deveni sărate”

Prietenul misterios al ultimului împărat rus, călugărul Grigori Rasputin, care a trăit între sfârşitul secolului al XIX-lea și începutul celui de-al XX-lea, avea şi o reputație de clarvăzător.

29 mai 2022, 12:02
Catastrofe mondiale și oameni clonaţi. Profeții teribile ale lui Grigori Rasputin: „Mările, ca hoții, vor intra în orașe, în case, iar pământurile vor deveni sărate”

Grigori Rasputin, care şi-a câștigat favorurile ţarului Nicolae al II-lea și ale anturajului său, a fost considerat un clarvăzător în timpul vieții sale, iar unele dintre predicțiile sale din s-au adeverit deja. Cu toate acestea, să sperăm că unele dintre cele rămase vor rămâne doar paragrafe într-o carte veche, Pious Reflections, publicată în 1916 la Sankt Petersburg.

Una dintre principalele profeții ale lui Rasputin este moartea tragică a familiei regale. Cu mult înainte de evenimentele teribile de la Ekaterinburg, el a scris despre sentimentele sale tulburătoare din comunicarea cu ţarul și rudele sale. „De fiecare dată când îmbrățișez țarul și mama, fetele și prințul, mă înfior de groază, de parcă aș îmbrățișa morții… Și apoi mă rog pentru acești oameni, pentru că Rusia are nevoie de ei mai mult decât oricine. Și mă rog pentru familia Romanov, pentru că umbra unei lungi eclipse cade asupra lor”, scria el.

Prieten al ţarului, Rasputin a prezis și căderea Imperiului Rus şi schimbarea puterii în țară. Despre viitoarea Revoluție din octombrie 1917, el a scris că „întunericul va cădea asupra Petersburgului”. Când orașul își pierde numele, atunci imperiul se va sfârși, credea văzătorul. Şi într-adevăr, numele oraşului St. Petersburg a fost schimbat în Leningrad.

Cu mult înainte de construirea centralelor nucleare, Rasputin vorbea despre „castelele morții”, turnuri care, atunci când se prăbușesc, „infectează cerul și pământul”. „Cheaguri de sânge infectat vor cădea pe capul nostru, iar pământul în care cad va deveni pustiu timp de șapte generații”.

El a văzut și circumstanțele propriei sale morți. Rasputin era sigur că, dacă va muri din mâna țăranilor obișnuiți, atunci nimic nu ar amenința familia împăratului, dar dacă nobilii, „rudele țarului”, ar comite crima, atunci s-ar întâmpla un lucru cu adevărat îngrozitor. „Nobilii vor fugi din țară, iar rudele regelui nu vor supraviețui mai mult de doi ani, iar frații se vor ridica împotriva fraților și se vor ucide între ei”, era sigur călugărul.

Ce urmează?

Printre profețiile neîmplinite până acum ale lui Rasputin, rămâne o descriere a unei catastrofe groaznice, care atrage după sine dispariția apei proaspete de pe fața Pământului. „Mările, ca hoții, vor intra în orașe, în case, iar pământurile vor deveni sărate. Și sarea va intra în ape și nu va fi apă care să nu fie sărată. Pământurile sărate nu vor mai aduce roade, iar dacă vor da, vor fi roade amare. Prin urmare, veți vedea terenuri fertile transformate în mlaștini sărate”, spune predicția.

De asemenea, potrivit lui Rasputin, o schimbare globală a climei va avea loc, când vara va fi zăpadă, iar „trandafirul va înflori în decembrie”.

În viitor, așa cum credea clarvăzătorul, oamenii sunt destinați să-și piardă îndrumarea morală și capacitatea de a iubi. „În deșertul acelor vremuri vor crește doar două plante – planta profitului și planta iubirii de sine. Dar florile acestor plante pot fi confundate cu florile iubirii. Întreaga omenire în acest timp blestemat va fi mistuită de indiferență. Marea moarte va fi moartea familiei, dezonorată și răstignită”, era el sigur.

Citeşte şi Războiul nuclear, prevestit de un călugăr misterios: 500 de sori vor acoperi pământul cu „zăpadă” de sulf toxic, iar o ceaţă va coborî din ceruri

Cu toate acestea, cele mai teribile predicții ale bătrânului au fost clonarea umană și Al Treilea Război Mondial. Rasputin a spus că într-o zi se vor naște pe Pământ creaturi care nu vor fi nici oameni, nici animale. „Mulți oameni care nu vor avea un semn (cordon ombilical. – n. red.) pe corp, ci vor avea un semn în suflet. Și atunci va veni vremea când vei găsi în leagăn un monstru – un om fără suflet”, considera clarvăzătorul.

Apropo de războaie, Rasputin a menționat „trei focuri”. Ultimul va „arde cenușa” rămasă de la primele două. „Oamenii se îndreaptă către dezastru. Omenirea va fi zdrobită de marșul nebunilor și al ticăloșilor. Înțelepciunea va fi pusă în lanțuri. Cei ignoranți și puternici vor dicta legi celor înțelepți și chiar celor umili. Și atunci majoritatea oamenilor vor crede în cei care au putere, dar își vor pierde credința în Dumnezeu. Pedeapsa lui Dumnezeu nu va fi rapidă, ci teribilă. Trei șerpi flămânzi se vor târî pe drumurile Europei, lăsând cenuşă și fum în urma lor. Au o singură casă – și aceasta este o sabie. Şi au o singură lege – violența. Dar, după ce au târât omenirea prin praf și sânge, ei înșiși vor muri de sabie. Va veni vremea păcii, dar lumea va fi scrisă în sânge. Și când două focuri se sting, al treilea foc va arde cenușa. După aceasta, puțini oameni vor supraviețui„, a mai scris Rasputin.

Citeşte şi Părintele Calistrat dezvăluie scopul ascuns al războiului: „Orgolii ale marilor puteri care călăresc ţări mici şi necăjite. Creştinul varsă sânge de creştin. Satana râde acum”