Caţavencii: 6 lucruri care s-au întâmplat anul ăsta de Sf. Gheorghe

Gigi Becali a declarat că patronul său, Sfântul Gheorghe, a procedat greşit atunci cînd a ucis balaurul, fiind mult mai creştineşte dacă bătea zdreanţa bine şi o urca apoi în portbagajul de la Range Rover, scrie Caţavencii.ro.

RomaniaTV.net
24 apr. 2013, 10:09
Caţavencii: 6 lucruri care s-au întâmplat anul ăsta de Sf. Gheorghe

O companie farmaceutică susţine că a inventat un medicament capabil să trezească din morţi orice balaur. Vestea a fost primită cu entuziasm de nevestele mai multor Georgei, Gheorghi şi Gici, cărora balaurul le moare destul de des în pat.

Un bărbat cu faţă de Vasile, şi voce de Nicolae, a surprins astăzi pe toată lumea mărturisind că poartă numele de Gheorghe. Incidentul este cercetat în momentul de faţă de o brigadă specială a Patriarhiei Române, care luptă împotriva românilor care îşi iau nume de sfinţi doar ca să aibă un prilej de băut.

Citește și: Myth RATB-usters: Pe card pui vreo zece lei, ia-ți adio de la ei

Hipsterii nu sărbătoresc Sf. Gheorghe în schimb îl sărbătoresc Sf. George, fratele mult mai urban al Sfîntului Gheorghe, care purta espadrile, mergea pe bicicletă şi nu ucidea balauri, în schimb îi salva de la adăposturile de balauri fără stăpîn şi le punea pozele pe Facebook.

Corporatiştii dintr-o companie multinaţională din Pipera au ales să sărbătorească astăzi Sf. Grigore în loc de Sf. Gheorghe, pentru că n-au nici un coleg pe care să-l cheme George sau Gheorghe, în schimb, sînt aproape siguri că la etajul zece există cineva pe nume Grigore. În plus, Grigore e destul de aproape de Gheorghe, deci oricum nu contează.

Mai multe asociaţii care militează pentru protecţia animalelor au protestat astăzi împotriva uciderii fără sens a balaurilor. În schimb, membrii asociaţiei “Patru coduţe” au cerut castrarea lor şi eliberarea în habitatul lor natural.

Citește și: Matrimonialele creștine promovează pițipoanca ortodoxă