Caţavencii: Momente esenţiale din viaţa lui Kim Jong-un

Jurnaliştii de la Caţavencii.ro scriu despre cele mai importante momente din viaţa lui Kim Jong-un.

RomaniaTV.net
15 apr. 2013, 11:37
Caţavencii: Momente esenţiale din viaţa lui Kim Jong-un

 1984– Se naște Kim Jong-un. Se pare că mama lui era una dintre acele hipioate ciudate care vor să-și mănânce placenta după naștere, dar micul Kim Jong Un i-a luat-o înainte și nu i-a mai lăsat nimic.

1990 – Ca să-i arate cât de greu e să ai grijă de populația unei țări întregi, Kim Jong Il îi cumpără fiului său un cățel, spunându-i că trebuie să învețe mai întâi să înfometeze un animal de companie.

1994 – După ce vine la școală cu tema nefăcută, se scuză în fața profesorului spunându-i că și-a mâncat singur caietul.

Citește și: 6 întrebări pentru Traian Băsescu după accidentul de mașină

1997 – Colegii de școală îi lipsesc pe spate o hârtie pe care scrie Grasu Contrabasu. Kim Jong Un se duce foarte supărat acasă, pentru a se plânge tatălui său, dar își dă seama că nu are nici o dovadă, deoarece mâncase foaia pe drum, mestecând-o printre lacrimi.

1999 – Kim Jong Un trece cu bine testele nucleare, dar primește o notă ceva mai mică la geografie, deoarece profesorul examinator îi ceruse să bombardeze capitala Spaniei, iar el a lansat un atac nimicitor asupra Barcelonei.

2001 – Actualul lider nord-coreean este implicat într-un incident internațional jenant. Tatăl său îl invitase pe Ion Țiriac la o vânătoare de mistreți, dar chiar cu o noapte înainte de sosirea oaspeților, Kim Jong Un mănâncă toate animalele din rezervație, lăsând în viață numai un jder cu probleme psihice. Pentru că vânătoarea să se desfășoare totuși, mai mulți localnici sunt eliberați prin pădure cu blănuri de mistreț în spinare. La final, Țiriac le mulțumește gazdelor pentru ospitalitate și le spune că friptura de la masa festivă avea un gust ciudat, dar nu în sensul rău al cuvântului. În sinea lui, se teme să nu i se fi dat cal.

2012 – Kim Jong Un se prăbușește cinci etaje în gol cu un lift pe care nord-coreenii îl proiectaseră să ducă maxim șase persoane, adică în total vreo 130 de kilograme.

2013 – Kim Jong Un le atrage atenția ofițerilor săi că armata Phenianului lasă de dorit, deoarece niciun colonel nord coreean nu a inventat încă o mâncare gustoasă de pui, pe care să și-o dorească milioane de oameni din toată lumea.

Citește și: Traian Băsescu, acuzat că a colaborat cu IPJ Ilfov ca poliție rutieră