Caţavencii: Momente esenţiale din viaţa lui Lucian Bute

Caţavencii.ro au făcut o cronologie a celor mai importante momente din viaţa lui Lucian Bute.

RomaniaTV.net
09 nov. 2012, 10:52
Caţavencii: Momente esenţiale din viaţa lui Lucian Bute

1980 – Vine pe lume Lucian Bute. El a avut la naştere exact greutatea care-i trebuia pentru a prinde categoria supermijlocie.

1982 – Văzându-şi fiul că aleargă prin casă, tatăl lui Lucian Bute îi spune acestuia că nu-i nevoie să fugi dacă ştii să ţii garda sus şi să foloseşti upercutul de dreapta.

Citește și Cațavencii TV: CFR Cluj, nevoită să trimită 300 de copii de mingi în robie la Istanbul

1985 – Începe să meargă la grădiniţă, unde intră direct la grupa supermijlocie.

1987 – Lucian Bute învaţă să scrie. Spre deosebire de ceilalţi copii însă, care scriau cu mâna dreaptă, Bute scrie cu stânga, deoarece foloseşte dreapta pentru a para eventualele lovituri la ficat.

Citește și: Cele mai bune răspunsuri pentru interviul de angajare ca taximetrist

1988 – Ia parte la obişnuitele bătăi de pe coridoarele şcolilor. Dă atât de bine cu pumnul, încât nu mai găseşte niciun consătean cu care să se bată şi cere să fie transferat la o şcoală primară din Canada.

1989 – În iarna nebună a lui ’89 îşi provoacă amicii la o bătaie cu bulgări de zăpadă. Mănuşile îl ajută enorm să nu-i îngheţe mâinile, însă din cauză că a luptat în şort şi la bustul gol se alege cu o pneumonie nasoală.

1997 – Lucian Bute cunoaşte primii fiori ai iubirii. Din păcate, nu poate avea o relaţie cu fata visurilor lui, deoarece aceasta, cântărind doar 51 de kilograme, era la altă categorie. E nevoit să se mulţumească cu o colegă supraponderală de 67 de kilograme.

1998 – Îşi face debutul în media, realizând o emisiune de tip „box populi”. Mai exact, Bute vorbeşte cu oameni obişnuiţi de pe stradă despre situaţia politică a ţării, ameninţându-i totodată că-i bate dacă nu spun ceva haios.

Citeşte articolul complet despre Lucian Bute pe Caţavencii.ro.