Cate Blanchett, o frumuseţe naturală: Apare pe coperta unei reviste, fără Photoshop FOTO

Actriţa australiană Cate Blanchett dovedeşte că nu are nevoie de programele de editare foto pentru a afişa o imagine de invidiat. Cu doar puţin machiaj, ea a apărut pe coperta unei reviste.

RomaniaTV.net
22 mart. 2012, 20:28
Cate Blanchett, o frumuseţe naturală: Apare pe coperta unei reviste, fără Photoshop FOTO

Vedeta în vârstă de 42 de ani, mamă a trei copii, Cate Blanchett a ales „să-şi păstreze” ridurile greu sesizabile şi să nu folosească nici prea mult machiaj pentru poza care a apărut pe coperta revistei Intelligent Life, informează Daily Mail.

Chiar şi îmbrăcămintea ei este una specială, actriţa folosind o jachetă de piele din garderoba personală şi nu creaţia unui designer celebru.

Editorul revistei, Tim de Liste, a explicat motivaţia copertei: „Arată aşa cum este. O femeie de 42 de ani care îşi petrece zilele la birou, serile pe scenă şi restul timpului având grijă de cei trei copii. Când alte reviste fotografiază actriţe, ajung mereu să folosească Photoshop-ul, fără să lase cel mai mic rid expus”, a spus el.

Poza se vrea a fi o reflecţie a vieţii reale, conform reprezentanţilor revistei.

Cate Blanchett a primit premiul Oscar în 2005, pentru interpretarea actriţei Katherine Hepburn în filmul „Aviatorul”, de Martin Scorsese, alături de Leonardo DiCaprio.

Actriţa australiană a mai fost recompensată cu numeroase alte distincţii internaţionale, printre care două premii din partea Screen Actors Guild, două Globuri de Aur şi două BAFTA, precum şi premiul de interpretare la cea de-a 64-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia.

Blanchett a mai apărut în producţii precum „Elizabeth – Regina virgină” (1998), în regia lui Shekar Kapur, „Veronica Guerin” (2003), de Joel Schumacher, „Stăpânul inelelor”, de Peter Jackson, „Misterele Berlinului” (2006), de Steven Soderbergh, „Babel” (2006), de Alejandro Gonzalez Inarritu, „Jurnalul unui scandal” (2006), de Richard Eyre, „I’m not there” (2007), de Todd Haynes şi „Indiana Jones şi regatul craniului de cristal” (2008).