Câte clase a absolvit Dani Mocanu. Are şcoala vieţii: „Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață!”

Dani Mocanu, unul dintre cei mai în vogă maneliști din România, a dezvăluit câte clase are. "Eu am 9 clase! Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață! Deci, nu te ajută cu nimic!", a spus Dani Mocanu.

24 sept. 2021, 15:51
Câte clase a absolvit Dani Mocanu. Are şcoala vieţii: „Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață!”

Câte clase a absolvit Dani Mocanu. Manelistul a dezvăluit că are doar nouă clase și că școala nu l-a ajutat deloc în succesul lui.  „Eu am 9 clase! Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață! Deci, nu te ajută cu nimic!”, a spus Dani Mocanu.

Câte clase a absolvit Dani Mocanu

Manelistul a mai dezvăluit, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune de televiziune, care este rețeta succesului pe care îl înregistrează la nivel artistic. „Sunt un simplu om care a muncit. Am încercat să îmi pun viața pe o foaie și să rup topurile. Secretul este să iubești ceea ce faci și să pui suflet, e inevitabil să nu vină și succesul. Înainte de toate, pui suflet. Provin dintr-o familie simplă, înainte eram fotbalist. Am jucat bine fotbal. E vorba și despre o strategie, trebuie să înțelegi ce apreciază publicul. În România publicului trebuie să îi dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu există concurență. Eu de aproximatic jumătate de an nu am mai scos nici o piesă, doar dedicații și tot sunt pe locurile 2, 3 în trending”, a povestit Dani Mocanu.

Dani Mocanu a rămas fără telefonul de 1000 de dolari. Hoţul ar fi vrut să pună mâna pe unele filmări compromiţătoare

În tinereţe, Dani Mocanu a jucat la FCSB, unde era căpitan la grupa de juniori U 16. Manelistul a mai activat și la FC Argeș! „Am jucat bine fotbal. Da, sigur, am fost căpitan la vârsta de 16 ani la Steaua, Steaua București. Am jucat și la FC Argeș… E vorba și despre o strategie, trebuie să înțelegi ce apreciază publicul. În România publicului trebuie să îi dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu există concurență”, declara acum ceva timp Dani Mocanu.