Dani Mocanu a rămas fără telefonul de 1000 de dolari. Hoţul ar fi vrut să pună mâna pe unele filmări compromiţătoare

Dani Mocanu a rămas fără telefonul mobil, în valoare de 1000 de dolari, pe când se afla într-un restaurant. Manelistul a anunţat într-un video publicat pe YouTube că ştie cine i l-a furat şi motivul pentru care hoţul ar fi făcut-o.

22 sept. 2021, 16:30
Dani Mocanu a rămas fără telefonul de 1000 de dolari. Hoţul ar fi vrut să pună mâna pe unele filmări compromiţătoare

Dani Mocanu telefon. Artistul spune că în telefon s-ar fi aflat filmări compromiţătoare cu el, iar hoţul i l-ar fi furat pentru a-i face rău. Bărbatul care i l-ar fi sustras ar fi stat la o masă alăturată în restaurantul în care manelistul se afla. Dani Mocanu crede că bărbatul a auzit discuţia pe care el a purtat-o cu comesenii şi astfel ar fi decis să-i sustragă mobilul.

Citeste si Loredana Groza dezminte afirmațiile apărute în spațiul public. Cântăreața nu e internată la Matei Balș: Am văzut și eu cu stupoare!

Mi s-a furat telefonul. Știu cine e persoana respectivă, dar evit să iau legătura direct. E clar că va nega. Cumetre, că vei vedea sigur filmarea, ascultă-mă. Știu că tu ai furat telefonul. Ai ascultat toată discuția mea avută la masă și ai înțeles că în telefon erau filmări cu mine și o prezentatoare în ipostaze intime și l-ai furat.

Ce-ai zis: «Îl distrug pe Dani Mocanu»! Poate mă distrugeai, că îmi era și mie rușine de mama, de copiii mei, să apar așa… să apar gol. Nu vei pune mâna niciodată pe filmările astea, pentru că telefonul funcționează numai cu o cheie”, a precizat Dani Mocanu în filmare.

Citeste si Cel mai inteligent om din lume este de o normalitate extraordinară. „Nu ştiu să cânt şi am picat câteva examene”

Manelistul a făcut apel la presupusul hoţ să ducă telefonul la amanet sau să-l scoată la vânzare pe OLX pentru ca el să-l poată recupera. Dani Mocanu a precizat că deja şi-a cumpărat un device asemănător.