Câte clase are, de fapt, Giani Kiriţă. Ce studii a absolvit vedeta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Giani Kiriţă a devenit un obişnuit al emisiunilor-concurs de la TV. Fostul căpitan al lui Dinamo participă în acest moment la show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici", difuzat de Pro TV.

23 sept. 2022, 11:59
Câte clase are, de fapt, Giani Kiriţă. Ce studii a absolvit vedeta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”
Câte clase are, de fapt, Giani Kiriţă. Ce studii a absolvit vedeta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Câte clase are, de fapt, Giani Kiriţă. În vârstă de 45 de ani, fostul fotbalist s-a înscris la examenul de Bacalaureat abia în 2006, la Grupul Școlar „Dumitru Dumitrescu” Buftea, la specializarea Științele Naturii, cu frecvență redusă, cu 11 ani decât ar fi trebuit în mod normal. Ocupat cu fotbalul, Giani Kiriţă a dat BAC-ul la 29 de ani, pe când juca în Turcia. Mai mult, a trecut examenul cu note mari! Media a fost 8,07, după ce a fost notat cu 8,5 si 6,9 la Limba și literatura română (oral, respectiv scris), 9 la Limba Franceză oral, 8,3 la Matematică, 6,1 la Anatomie și 9,65 la Geografie, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi: Giani Kiriţă, dezvăluri dureroase la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Tata se îmbăta şi o bătea. O călca în picioare, o învia cu apă!”

Giani Kiriță a debutat în Divizia A pe 19 aprilie 1997, într-un meci Dinamo – „U” Cluj 3-0. A mai jucat la Rocar, Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragucu, Bursaspor,  FCM tg. Mureş şi CS Buftea. La echipa naţională a bifat patru selecţii.

Citeşte şi: Giani Kiriță, boala teribilă cu care a luptat după infecția cu Covid-19. „Credeam că am să mor! Mi-am sunat un prieten psiholog!”

„La început am luat-o ca pe o glumă, după ce, în 2012, m-am lăsat de fotbal. Apoi, în 2013 am participat la „Dansez pentru tine”. Și acolo am luat-o ca pe o joacă, dar uite că au trecut ani în care eu stau în televiziune. A devenit alt viciu pentru mine. Am fost peste tot, la „Şerifi de România”, la Nea Marin, „Exatlon”. Am avut și emisiunea mea la Kanal D, ceea ce m-a bucurat enorm. Chiar a fost o experiență incredibilă… Să fii invitat, după care să fii prezentator… E o diferența de la cer la pământ și a trebuit să mă adaptez. N-am luat cursuri de dicție, am fost spontan, cum sunt eu”, a dclarat Giani Kiriţă.