Giani Kiriță, boala teribilă cu care a luptat după infecția cu Covid-19. „Credeam că am să mor! Mi-am sunat un prieten psiholog!”

Giani Kiriță s-a schimbat radical după ce a avut COVID-19. Fostul fotbalist a fost internat în spital și a trecut prin chinuri groaznice, iar cea mai mare problemă cu care s-a confruntat a fost depresia.

10 ian. 2022, 12:58
Giani Kiriță, boala teribilă cu care a luptat după infecția cu Covid-19. „Credeam că am să mor! Mi-am sunat un prieten psiholog!”

Giani Kiriță, boala teribilă cu care a luptat după infecția cu Covid-19. Fostul fotbalist a trecut prin chinuri groaznice și a fost internat de urgență în spital, unde s-a confruntat și cu depresia, boala de care a crezut că nu va scăpa!

Giani Kiriță, boala teribilă cu care a luptat după infecția cu Covid-19

Fostul căpitan al lui Dinamo a fost conectat la masca de oxigen și a crezut că nu mai are șanse de supraviețuire, motiv pentru care și-a sunat psihologul. După ce medicii l-au pus pe picioare, s-a confruntat cu o depresie severă! „Stăteam cu masca pe față, în spital și mi-am sunat un prieten psiholog ca să mă calmeze. I-am spus că nu mai pot să respir și l-am întrebat ce se va întâmpla, dacă voi muri. Mi-a spus să mă uit pe fereastră, să mă gândesc că viața e frumoasă. M-a ajutat, și asta și multe altele”, a Giani Kiriţă.

Giani Kiriţă, umilit de Andreea Tonciu: „A fost cel mai plictisitor în dormitor”

Psihologul și prietenii l-au ajutat să treacă peste acest episod negru din viața lui. „Nu îmi găseau tratamentul, mereu făceam temperatură mare la primele ore, schimbam şapte tricouri. Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre asta, zic în premieră. Fac sport cinci zile pe săptămână, fac sală, tenis, orice e nevoie și am fost rău. Mi-am sunat un prieten psiholog, l-am întrebat ce să fac, nu puteam să respir. El m-a liniștit, sunt multe care m-au făcut să trec peste. Când îmi era rău, o strigam pe doamna asistentă, mai făceam glume. Am fost încurajat foarte mult. În sinea mea, eram optimist, nu vedeam că s-a tăiat firul, dar mai venea câte o imagine neagră”, a mai spus Giani Kiriţă.