Câte clase are Gabriela Cristea. Ce a studiat, de fapt, prezentatoarea TV: „Mi s-a impus să fac lucrurile altfel”

Câte clase are Gabriela Cristea. Prezentatoarea a debutat pe micile ecrane în urmă cu 29 de ani. La vremea respectivă, soția lui Tavi Clonda a prezentat concursul Eurovision, la TVR 1. Apoi, în februarie 1996, telespectatorii o puteau asculta la Tele7ABC. Între timp, s-a ocupat și de studii.

28 dec. 2023, 18:12
Câte clase are Gabriela Cristea. Ce a studiat, de fapt, prezentatoarea TV: „Mi s-a impus să fac lucrurile altfel”
Câte clase are Gabriela Cristea

Câte clase are Gabriela Cristea. Vedeta a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice în cadrul SNSPA. Mai târziu, a decis să-și diversifice cunoștințele, specializându-se în Comunicare Neurolingvistică în cadrul Facultății de Sociologie și Comunicare Diplomatică de la MAE.

Citește și: Gabriela Cristea adusă la capătul răbdării de Tavi Clonda: „S-a dat jos din mașină și a plecat!” Ce se întâmplă acum între cei doi

Câte clase are Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a mărturisit că între ea și părinții săi a existat mereu o relație tensionată. În copilărie, lucrurile nu au fost mereu așa. Aceștia nu au fost mulțumiți de alegerile pe care ea le-a făcut în carieră. Își doreau un alt job pentru copilul lor.

Nu, faci un copil ca să dai o nouă viață. Dacă o să vrea fiică-mea să îmi dea o cană de apă la bătrânețe, dacă nu…eu nu o să mă supăr absolut deloc. Mi s-a impus să fac lucrurile altfel decât le vedeam eu. Părinții mei nu erau mândri de mine când am început să lucrez în televiziune. Era mentalitatea aia că fetele care apar la TV sunt ușoare. Probabil că și-ar fi dorit să fiu balerină, nu înțelegeau de ce trebuia să schimb, să fac altceva”, mărturisea prezentatoarea TV.

Între 2000 și 2005, a fost prezentatoare de știri sportive, dar și co-prezentatoare a unei emisiuni la B1 TV. Între 2007 și 2018, Gabriela Cristea a fost angajată la Kanal D.

Printre emisiunile prezentate se numără și ”Noră Pentru Mamă” (care și-a schimbat denumirea – ”Te Vreau Lângă Mine”). A mai prezentat ”Te Iubesc De Nu Te Vezi”, la Antena Stars. Apoi, soția lui Tavi Clonda a devenit prezentatoare la Antena 1, iar în prezent, este la cârma emisiunii ”Mireasa: Capriciile Iubirii”.