Gabriela Cristea, pusă la zid de fani, după ce a ales un brad de designer: „Absolut nici un farmec nu are, ăsta nu e spiritul de Crăciun”

Gabriela Cristea a fost criticată dur de fani, după ce a ales ca anul acesta să nu mai împodobească bradul, alături de familie, ci a cumpărat unul gata decorat de un designer.

05 dec. 2023, 14:42
Gabriela Cristea, pusă la zid de fani, după ce a ales un brad de designer: „Absolut nici un farmec nu are, ăsta nu e spiritul de Crăciun”
Gabriela Cristea, criticată dur de fani, după ce a cumpărat un brad de designer

Gabriela Cristea nu a optat pentru un brad tradițional de Crăciun, pe care să-l împodobească alături de familie, ci a comnadat unul plin de decorațiuni, cofecționate de designeri, după cum le-a împărtășit chiar ea fanilor.

Fetițele prezentatoarei au fost extrem de încântate, dar fanii nu au empatizat la fel de mult cu alegerea vedetei, întrucât Gabriela Cristea nu ar mai respecta astfel nicio tradiție, iar cele două fetițe nu vor mai experimenta nici ele bucuria de a orna singure bradul, cu muzică de Crăciun, așa cum se făcea pe vremuri.

Citește și: Dorian Popa promite că nu se mai droghează: „Dacă o fac, Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât până acum”

„Sincer, dacă eram în locul vostru nu lăsam un designer să îmi facă bradul, nu îmi place deloc .. este urât răuuuu”.

„Și unde mai e farmecul sărbătorilor? Îmi amintesc cu drag de momentele când eu făceam prăjituri cu mama și așteptam să vină tata cu bradul la subraț”.

„Absolut nici un farmec nu are …ăsta nu e spiritul Crăciunului, le înveți numai de bine pe fete….”

„Și cel mai mult le va lipsi fetițelor bucuria acelei amintiri de a împodobi bradul împreună, o colindă pe fundal și ….nu să-l aducă cineva gata împodobit” .

„Asta nu credeam că o să existe. Te apreciam ca om, ca femeie, dar „fițele” în care dă omu cu bani, e aiurea… pai un brad se împodobește cu familia, e un moment special mai ales cu copilași micuți. Dar fiecare cu ideile lui…”

„Acest brad nu este BRADUL DE CRĂCIUN. Este doar un pom frumos decorat!”, au fost doar câteva dintre zecile de comentarii primite de Gabriela Cristea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Citește și: Gabi Bădălău dă de pământ cu Claudia Pătrășcanu, după ce a aflat din presă că Bianca Drăgușanu s-a despărțit de el: „Ba se călugărește, ba mă așteaptă în lenjerie intimă”

chiar dacă fanii nu au fost foarte impresionați de alegerea vedetei, aceasta s-a arătat fascinată de bradul pe care l-a primit direct la ușa casei. De asemnea, prezentatoarea a ținut să le explice fanilor că anul acesta bradul este cu totul și cu totul deosebit, întrucât un designer este cel care a conceput toate decorațiunile. Aceștia au primit și câteva globulețe în cutii, pentru a contribui și ei la împoobire.

„Cât este de frumos! A venit, a venit! Bradul de Crăciun a ajuns la noi acasă. Anul ăsta am ales să lăsăm un designer să ne facă decorațiunile de sărbători și chiar au ieșit superbe. Ne-a mai lăsat și nouă câteva globulețe să punem în pom ca să ne punem și noi amprenta. Acum îl așteptăm pe Moș Crăciun!”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.