Câte clase are Vali Vijelie. Manelistul nu s-a ferit să recunoască: „Nu mi-a fost niciodată rușine!”

Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciaţi manelişti din România. Pentru a ajunge la acest nivel, a muncit enorm şi a fost nevoit să renunţe la şcoală!

04 apr. 2022, 11:30
Câte clase are Vali Vijelie. Manelistul nu s-a ferit să recunoască: „Nu mi-a fost niciodată rușine!”
Câte clase are Vali Vijelie. Manelistul nu s-a ferit să recunoască: "Nu mi-a fost niciodată rușine!"

Câte clase are Vali Vijelie. Manelistul a muncit mult și a trecut prin multe lipsuri în copilărie. Când era mic se îmbrăca cu haine noi o dată pe an, de Paște, iar acum a recunoscut ca marea pasiune pentru haine vine din acest motiv!

Câte clase are Vali Vijelie. Manelistul nu s-a ferit să recunoască: „Nu mi-a fost niciodată rușine!”

Vali Vijelie a declarat că școala nu a fost pe primul plan, ba chiar nu a reușit să o termine, însă este fericit că a învățat muzică. „Nu mi-a fost niciodată rușine că am doar opt clase. Cine m-a întrebat, am spus. În schimb sunt bucuros că am învățat muzică. Vreau să spun că aveam lipsuri și în clasa a VIII-a când mergeam la școală. Îmi era drag să mă duc să cânt și de multe ori când mergeam la școală, era pe timpul ăla înghețatele vafe. Și mergeam și cumpăram o cutie mare și dădeam tuturor. Nu mi-a părut rău că nu am făcut mai multe studii, mi-a părut bine că am învățat să cânt”, a spus manelistul în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Vali Vijelie, martor la o execuție de tip mafiot! Scene şocante la un chef al interlopilor români din SUA

Vali Vijelie a mai dăugat că investește mulți bani în haine: „Nu am numărat niciodată câți bani am cheltuit pe haine. În fiecare an ne strângem la masa de Paște. De fiecare dată tot ceea ce nu mai port le dau. Sunt foarte atent să nu mă îngraș. Tot timpul când merg la un eveniment, e dovada mea că respect evenimentul, mă îmbrac frumos. Soția mea s-a luat de mine că a găsit 11 perechi de adidași pe care nu i-am încălțai, blugi pe care nu i-am purtat. Dacă nu am avut când eram mic, să am acum!”.

INCREDIBIL! Vali Vijelie învârte milioanele din lăutărie, dar copiii sunt la munca de jos. Unul este instalator, iar cel mic o dezamăgire VIDEO

Copiii manelistului nu urmează un drum în muzică, deși fata sa îi moștenește talentul. „Nu îi țin departe de muzică, dar eu am muncit foarte mult și fiecare solist care a ajuns undeva a muncit. Eu dacă merg undeva, fiecare întreabă „Cine e domnișoara?” când văd o fată frumoasă. Și atunci am zis: tati, tu învață! Că uite eu unde sunt dacă nu am făcut școală””, a mai spus Vali Vijelie.