INCREDIBIL! Vali Vijelie învârte milioanele din lăutărie, dar copiii sunt la munca de jos. Unul este instalator, iar cel mic o dezamăgire VIDEO

Vali Vijelie a vorbit în cadrul unui podcast despre cei doi fii ai săi Florin, nelegitim și băiatul cel mic, Rafael Rusu din căsătoria cu actuala soție. Manelistul a menționat singura condiție pe care a impus-o copiilor săi.

12 nov. 2021, 23:56
INCREDIBIL! Vali Vijelie învârte milioanele din lăutărie, dar copiii sunt la munca de jos. Unul este instalator, iar cel mic o dezamăgire VIDEO

Vali Vijelie este unul dintre cei mai celebri artiști de manele din România. Artistul are patru copii și se mândrește cu aceștia. Vali Vijelie este căsătorit și are doi copii cu actuala sa soție, iar ceilalți doi băieți ai manelistului sunt dintr-o relație anterioară.

Vali Vijelie a declarat în cadrul interviului cu Denise Rifai că nu își răsfață copii și că i-a învățat de mici valoarea banului.

Artistul a menționat și relația complicată pe care o are cu Florin, băiatul cel mare dintr-o relație anterioară. Fiul cel mare al lui Vijelie a fost crescut doar de mamă și s-a stabilit în Marea Britanie unde s-a și căsătorit.

Vali Vijelie, invitatul lui Denise Rifai. Ce melodie i-a compus prezentatoarei

Vali Vijelie a fost invitat în podcastul lui Radu Tibulcă, unde a vorbit despre băieții lui, Florin și Rafael, mezinul. Manelistul a menționat că singura condiție pe care a impus-o copiilor săi este că dacă nu muncesc, nu primesc nimic.

Mai mult, artistul a menționat că este important ca în viață fiecare om să își aleagă o meserie din care să câștige un ban cinstit. Vijelie a menționat că fiul cel mare Florin este instalator în Marea Britanie și că este mândru de el, că are un loc de muncă și l-a îndrumat să evolueze, iar acum fiul lui câștigă 5.000 de euro. Cântărețul a mai adăugat totuși că este dezamăgit de fiul său mic, Rafael, care este și-a ales o carieră de „distribuitor”, o meserie care nu-l încântă deloc pe Vijelie.

„Condiția era asta „Nu muncești, nu primești!” și „Dacă înveți nu înveți pentru mine ci înveți pentru tine”. Uite eu am o problemă cu fiul mei mic, cu Raffi. Cu cel mare am rezolvat-o, îîn sfârșit i-am găsit o meserie, este instalator. Acum lucrează afară în străinătate, câștigă 4.000 – 5.000 de euro, câștigă foarte bine. Ai grijă ce faci și încearcă acolo să crești, să-ți faci echipa ta să fii serios.

Vali Vijelie şi Nuţu Cămătaru, vacanţă în Egipt: „Gata, a început petrecerea!” FOTO

O problemă am cu băiatul meu cu Rafi, care el este distribuitor și i-am zis „Băi, dar ce e meseria asta, hai să facem ceva să-ți fie bine” „Nu că eu nu vrea să învăț instalator, nu vreau să învăț electrician”. Ascultă-mă aici avem raftul cu meserii și Dumnezeu spune „alege-ți”, a tăcut. I-am zis, „Mai târziu o să-ți pară rău.””, a povestit Vali Vijelie în cadrul podcastului.