Câte economii are şi ce maşină conduce Ludovic Orban. Dezvăluirea făcută de preşedintele PNL

Ludovic Orban vine cu noi dezvăluiri interesante despre viaţa sa. Fostul premier spune că nu are foarte multe economii şi a făcut declaraţii cu privire la maşina pe care o conducea.

03 iun. 2021, 14:08
Câte economii are şi ce maşină conduce Ludovic Orban. Dezvăluirea făcută de preşedintele PNL

Câte economii are şi ce maşină conduce Ludovic Orban. Liberalul conduce un Volkswagen Passat  din 2007 şi  pare a fi un şofer ghinionist dacă ne uitam la numarul mare de accidente în care a fost implicat.

 Câte economii are şi ce maşină conduce Ludovic Orban. Dezvăluirea făcută de preşedintele PNL

„N-am foarte multe economii. Nu fac investiţii. Am o asigurare. tipul de asigurare că atunci când ajungi la pensie primeşti nişte bani. Maşina personală e achiziţionată în 2007 sau 2008 – un VW Passat.. Nu am făcut investiţii. Mi-ar fi făcut să joc pe bursă, dar n-am avut timpul.

Vacanţa mea în 2017 cu familia a fost de două zile. Vacanţa din 2018 de trei zile jumătate. E adevărat, am fost cu familia de Revelion 2020-2021 şi am stat trei zile în ţară, la Sinaia.

Mașina lui Orban s-a răsturnat la propriu cu roțile în sus, în 2015. De această dată putem spune că liderul deputaților PNL a avut noroc, scăpând nevătămat din aceasta întâmplare.

Însă Orban nu este la primul accident. În octombrie 2003, vicepreședintele PNL s-a răsturnat cu mașină într-un sânt, în comuna constănțeană Poarta Albă. Se pare că accidentul s-a produs din cauza exploziei unui pneu.

Apoi, trei ani mai tărziu, în aprilie 2006, pe vremea când Orban era viceprimar al Capitalei, mașină condusa de el a fost lovita de un tramvai, în București. Polițiștii au stabilit că accidentul nu s-a produs din vina lui Orban.

În anul 2007, când era Ministrul Transporturilor, a produs nu unul ci 2 accidente. În luna martie, Ludovic Orban a avariat ușor trei autoturisme parcate în fata prefecturii Capitalei. Orban ar fi comis accidentul pentru că vorbea la telefonul mobil în timp ce încercă să parcheze mașină.

În decembrie 2007 Ludovic Orban a rămas fară carnet după ce a fost implicat într-un accident și a părăsit locul faptei prezentandu-se la Politie după aproape 30 de ore. Atunci, tot în București, Orban a pierdut controlul mașinii și a lovit o alta mașină oprița pe marginea drumului.

Citeşte şi:  Ludovic Orban a răbufnit la adresa USR: Avem în câteva localităţi din judeţe o atitudine nu foarte prietenoasă din partea partenerilor noştri de guvernare. Ce declaraţie a făcut liberalul