Ludovic Orban se aştepta să fie trădat de Rareş Bogdan: A avut declarații nu foarte prietenoase la adresa mea

Ludovic Orban se aştepta să fie trădat de Rareş Bogdan, care îl susţine la şefia PNL pe premierul Florin Cîţu.

30 mai 2021, 14:26
Ludovic Orban se aştepta să fie trădat de Rareş Bogdan: A avut declarații nu foarte prietenoase la adresa mea
Ludovic Orban se aştepta să fie trădat de Rareş Bogdan: A avut declarații nu foarte prietenoase la adresa mea

Ludovic Orban a fost întrebat de jurnalişti dacă se consideră trădat pentru că Rareş Bogdan îl susţine pe Florin Cîţu, după ce, urmă cu câteva luni, europarlamentarul îl numea ”frate și prieten” pe actualul șef liberal.

Ludovic Orban se aştepta să fie trădat de Rareş Bogdan

Citeşte şi Florin Cîţu şi-a anunţat candidatura la şefia PNL: „Partidul are nevoie de un suflu nou” VIDEO

”Este opțiunea fiecărui membru al PNL. Știți foarte bine că Rareș Bogdan a avut declarații nu foarte prietenoase la adresa mea şi orice observator atent se putea aştepta. Dar, deocamdată, a fost doar într-o poză.”, a spus Orban.

Despre faptul că anumite filiale care au spus că îl susțin și care au apărut, duminică, alături de Florin Cîțu, Orban a spus că sunt doar două filiale, de la care în poză „au fost doar președinții. Se mai întâmplă”.

Preşedintele PNL a spus, în discursul său de la Consiliul Național al partidului, că de fiecare dată când a fost atacat din interior a întors și celălalt obraz pentru că, pentru el, și cei care nu au fost alături de el, sunt colegii săi.

Citeşte şi Ludovic Orban, lăsat singur în faţa presei după ce Cîţu şi-a anunţat candidatura: „La fiecare palmă pe care am primit-o, am întors și celălalt obraz”

„Au fost care au avut alte păreri și care de multe ori au luat decizii sau au influențat comunicarea publică cu efecte negative asupra PNL. La fiecare palmă peste obraz pe care am primit-o am întors și celălalt orbraz. Oameni care nu au fost cu mine, pe care i-am susținut în funcții publice sau în funcții de conducere în continuare. Pentru că nu am ținut cont de un factor subiectiv, dacă cineva e sau nu e cu mine. Am făcut lucrul ăsta din nou. Vreau să vă explic de ce. Pentru că noi toți suntem PNL”, a spus actualul preşedinte al PNL.

Reamintim că alegerile din PNL vor avea loc la Congresul Național din 25 septembrie.

Între 1 iunie și 15 iulie vor avea loc adunările generale ale organizațiilor locale, în perioada 1 iulie – 10 august vor fi organizate conferințele județene de alegeri, iar între 10 august și 25 septembrie va fi perioadă de 45 de zile pentru campania pentru congres.