Câte femei îşi iartă iubiţii infideli şi de ce fac asta

Se spune ca femeia inseala cu sufletul si ca barbatul o face pentru diversitate. Nu s-a demonstrat acest lucru, dar cert este ca daca se afla de ambele parti este foarte dureros.

11 oct. 2013, 06:02
Câte femei îşi iartă iubiţii infideli şi de ce fac asta

Experienta inselatului poate deveni o trauma pentru unul dintre parteneri, dar cele mai afectate de aceasta experienta sunt femeile si tot ele sunt cele care au tendinta de a ierta de cele mai multe ori.

Te-a inselat, il ierti? Aceasta este o intrebare pe care foarte multe dintre femei si-o pun, din nefericire.

CITEŞTE ŞI: Semne ale infidelităţii, dezvăluite de un detectiv particular

Atunci cand o femeie isi prinde partenerul in fapt, impactul emotional pe care acest moment il are asupra ei este imens. Multe femei reactioneaza violent, altele devin si mai introvertite decat sunt, altele au tendinta de autodistrugere. Daca aceasta experienta e traumatizanta, o femeie desi poate va dori sa salveze relatia de cuplu, nu va reusi, obsesia ei asupra ideii de infidelitate, v-a macina relatia cu trecerea timpului.

Exista totusi si femei care iarta! Fie se detaseaza emotional de aceasta problema, fie nu sunt foarte afectate, fie isi iubesc prea mult partenerul si au increderea ca acesta nu va mai repeat aceasta experienta.

Vezi şi: Tipuri de iubiţi pe care ar fi bine să îi eviţi

Se spune ca cine inseala o va mai face. Fals! Nu este o certitudine ca o persoana care a inselat trebuie neaparat sa isi mai repete isprava.

Citeste mai mult pe lyla.ro