Anca Serea, mai sinceră ca oricând. Vedeta a dezvăluit câte intervenții estetice are. „Sunt influențată de prietenele mele”

Anca Serea arată impecabil la cei 43 de ani ai săi. Vedeta a dezvăluit dacă are sau nu intervenții estetice.

06 feb. 2024, 12:48
Anca Serea, mai sinceră ca oricând. Vedeta a dezvăluit câte intervenții estetice are. „Sunt influențată de prietenele mele”

Anca Serea a recunoscut că are o singură intervenție, contouring therapy, care este o procedură non-invazivă. Soția lui Adi Sînă a spus că nu e împotriva operațiilor estetice, dar că nu vrea să apeleze la ele pentru moment.

„Nici eu, nici el! Până la vârsta aceasta nu am fost deloc la medicii esteticieni! Adi face în curând 47 de ani. Eu am făcut o singură intervenție, se numește contouring therapy. O singură dată am fost, nu este nimic nenatural! Nu este vorba că nu sunt adepta, dar am zis că mai aștept până după 50 de ani! Adi este categoric, eu mai sunt influențată de prietenele mele, dar deocamdată nu a fost cazul!”, a declarat Anca Serea pentru Ego.

Citește și Radu Vâlcan, primele informații despre noul sezon „Insula Iubirii”: „Nimeni nu se uită, dar toată lumea știe despre ce este vorba în emisiune”

Anca Serea și Adi Sînă au propria lor afacere cu produse cosmetice

Între timp, Anca Serea are alte preocupări. Vedeta și Adi Sînă au propriul lor brand de cosmetice și sunt foarte implicați să-și crească afacerea cât mai mult.

„Este brand-ul familiei noastre. A luat naștere în urmă cu aproximativ 4 ani dintr-o nevoie de-a mea. Căutam anumite produse pe care să pot să le folosesc cu cea mai mare încredere, dar care să fie și organice, naturale, într-o măsură mai mare. Am mers la câteva cursuri de specialitate, la câteva târguri și am descoperit niște formule care să se potrivească cu nevoile femeilor trecute de 40 de ani.

Avem creme în portofoliu și produse care pot să fie folosite chiar și despre adolescenți! Inclusiv vopseaua de păr este un produs organic, fără amoniac. Și autobronzantul este organic. Îmi doream ca tot timpul să fiu bronzată, dar mă pătam și nu îmi plăcea mirosul! Ne-am gândit să facem ceva constructiv!”, a spus Anca Serea pentru sursa citată.

Anca Serea și Adi Sînă au o căsnicie minunată. Sunt căsătoriți de opt ani și au împreună șase copii. Doi sunt din căsnicie Ancăi Serea cu afaceristul Filip Poplingher, care a murit de leucemie.

„Pentru noi, viața intimă e foarte importantă. Încercăm să facem o prioritate din acest subiect. Cred că cel mai important este să conștientizăm dacă avem o problemă și să o discutăm sincer cu partenerul. (…) Nu e simplu, mai ales când casa este plină de copii, dar încercăm să găsim niște momente doar ale noastre. Cel puțin de două ori pe săptămână ieșim la cină și, mai nou, la cinematograf. Periodic, fugim câteva zile. Mai închidem ușa de la dormitor și tot așa!”, a spus Anca Serea, potrivit Fanatik.

Citește și Andra și Cătălin Măruță, protagoniștii unui moment absolut penibil! Fanii au râs în hohote când au auzit-o pe artistă mieunând. ”Aici este pisicul meu”