Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu după divorţ. Ce spune de o nouă relaţie: „Iau mereu partea bună a lucrurilor”

Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu după divorţ. Încă este o perioadă sensibilă pentru ea şi probabil va mai dura ceva timp până va trece complet peste despărţirea de soţului ei, Alexandru Ciucu.

02 sept. 2022, 11:12
Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu după divorţ. Ce spune de o nouă relaţie: „Iau mereu partea bună a lucrurilor”
Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu după divorţ

Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu după divorţ. Artista mărturiseşte că încearcă să ia partea bună a lucrurilor şi să privească cu optimism în viitor, iar cu răbdare, lucrurile se vor aşeza. Momentan, se axează pe carieră şi nu se gândeşte la un nou partener.

Am lansat cântecul ‘Tot ce a fost, a fost’, este un cântec plin de emoție pe care mi l-a compus Edward Sanda. Cred că era timpul să scot acest cântec, este un cântec despre mine, mă regăsesc și este un cântec care mi s-a potrivit. Da, fetițelor mele le place, în general, tot ce cântă mami.

Da, vreau să mă concentrez pe ceea ce este în prezent, pe viitor și vreau să iau mereu partea bună a lucrurilor. Este o perioadă sensibilă prin care încă trec acum, o perioadă care va mai dura, așa că vom mai vedea. Nu, nu e cazul ( n.r. o nouă relație), cel puțin deocamdată nu este cazul. Nu mă gândesc la asta și sunt extrem de categorică‘‘, a declarat Alina Sorescu la Antena Stars.

Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu după divorţ

Se pare că despărțirea de Alexandru Ciucu îi aduce schimbări vizibile artistei. Alina Sorescu a dezvăluit că a reușit să slăbească câteva kilograme în această perioadă, deși nu a ținut dietă. Fanii au remarcat că vedeta arată mult mai bine după ce a slăbit. „Am slăbit cam cinci kilograme, fără nicio dietă‘, a mai declarat Alina Sorescu.

Citeşte şi: Divorțul i-a crescut tariful! Cât cere Alina Sorescu ca să cânte la o nuntă în 2022

Artista are o carieră demnă de invidiat și în ultima vreme, îi merge extrem de bine. Alina Sorescu pregătește un concert de mare impact, care va avea loc luna viitoare, dar a decis să facă un pas extrem de important și pentru ea.

Alina Sorescu susține de foarte mult timp concerte împreună cu alte persoane, motiv pentru care a decis ca, de data aceasta, să lanseze melodii pe cont propriu. Blondina vrea să se bucure din plin de talentul pe care îl are, motiv pentru care urmează să facă un pas important în carieră.

Mai mult decât atât, fosta soție a designerului Alexandru Ciucu susține că ideea ei este una foarte bună, întrucât reușește să se reinventeze, iar acest lucru, cu siguranță, o va ajuta, mai ales pentru că se află în plin divorț.