Divorțul i-a crescut tariful! Cât cere Alina Sorescu ca să cânte la o nuntă în 2022

Alina Sorescu, în vârstă de 36 de ani, este o mamă singură, aflată în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu, dar care reușește să-și găsească echilibrul și să meargă mai departe cu zâmbetul pe buze.

18 aug. 2022, 21:22
Divorțul i-a crescut tariful! Cât cere Alina Sorescu ca să cânte la o nuntă în 2022

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a fost printre cele mai discutate subiecte în presa mondenă în ultimele luni, iar acest lucru a ajutat-o foarte mult pe îndrăgita artistă pe plan profesional. Acum câștigă dublu față de perioada în care forma un cuplu cu tatăl fetițelor lor.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit după 12 ani de căsnicie și 14 ani de relație. Au apărut zvonuri despre separarea lor încă de anul trecut, dar abia cu câteva luni în urmă s-au concretizat, când artista a făcut anunțul oficial și au început procesul partajului. Cei doi au împreună două fetițe, Carolina și Raisa, de 8, respectiv 6 ani.

Cât cere Alina Sorescu ca să cânte la o nuntă

Înainte de decizia divorțului, Alina Sorescu cerea circa 2.000 de euro la o cântare. Acum, însă, tarfiul s-a dublat. Artista cere 4.000 de euro ca să cânte la un eveniment. Iar suma poate crește în funcție de numărul de ore cântate, de locația evenimentului, de distanță etc.

Alina Sorescu spunea, în luna iunie, din ce își câștigă banii, în afară de cântatul la evenimente private. Artista e și prezentatoare tv, profesoară de canto, vocea unui canal de Youtube, gazdă în cadrul unui podcast și multe altele, care îi aduc venituri frumoase, la sfârșit de lună.

”Tocmai am încheiat încă un sezon de emisiuni ‘Vorbeste corect’ la TVR, unde i-am învățat pe telespectatorii mari și mici să se exprime corect. Sunt vocea unui canal de YouTube de animații pentru copii și tot acolo sunt și gazda unui podcast de estetică medicală. Am comunități mari pe Facebook și Instagram. Am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred și pe care le recomand urmăritorilor mei. Iar ca artist, câștig și din drepturi de autor”, spunea Alina Sorescu, în urmă cu ceva timp, pentru Playtech.

Citește și Cum și-a sărbătorit Alina Sorescu ziua de naștere în plin proces de divorț. Artista a împlinit 36 de ani

Citește și Alina Sorescu, de nerecunoscut. Cum a fost fotografiată artista pe stradă