Câte kilograme a slăbit Cătălin Zmărăndescu la Survivor România: „Am țipat că îmi e foame, efectiv”

Câte kilograme a slăbit Cătălin Zmărăndescu la Survivor România. Este unul dintre cei mai puternici Faimoşi, însă lipsa hranei i-a pus capac şi lui, chiar dacă a rezistat foarte bine până acum. Sportivul a mărturisit că esete foarte greu în Republica Dominicană.

07 mart. 2022, 23:23
Câte kilograme a slăbit Cătălin Zmărăndescu la Survivor România: „Am țipat că îmi e foame, efectiv”

Câte kilograme a slăbit Cătălin Zmărăndescu la Survivor România. Sportivul nu credea că totul o să fie aşa dificil, când a plecat de acasă, a luat ca pe o joacă această competiţie. Însă, acum a realizat că nu este deloc aşa.

Câte kilograme a slăbit Cătălin Zmărăndescu la Survivor România

Când a intrat în competiţie, cântărea 114 kilograme. Pentru că în ultima perioadă echipa lor nu a mai reușit să câștige în fața Războinicilor, hrana este tot mai puțină, iar Zmărăndescu a început să țipe din cauza faptului că nu are ce mânca.

Citeşte şi: TJ Miles l-a trimis pe Cătălin Zmărăndescu în exil, la Survivor România. Reacţia sportivului: „Te transformi în Iuda”

Chiar suntem low. Astăzi și eu am cedat nervos. E pentru prima dată când am țipat că îmi e foame, efectiv. Sunt ultimul dintre ei care a țipat că îi e foame. Cu riscul de a avea iar probleme cu stomacul și stări de vomă, am mâncat și eu astăzi cocos.

E adevărat că pe traseu dăm tot ce avem. Se pare că norocul nu ține cu noi, pentru că de multe ori pierdem la o aruncare. Ceva se întâmplă. De multe ori corpul nu răspunde la comenzi. Oricâtă voință ai avea… păi nu poți.

Fizic am stat cât de cât bine, dar cu concentrarea și cu focusul pe final… incredibil! Să intru de trei ori și să iau un punct este rușinos pentru mine. Corpul nu mai răspunde comenzilor creierului. De multe ori țipăm la joc și avem stări de leșin. Amețim țipând.

Când am plecat de acasă credeam că totul este o joacă. Am plecat cu 114 kilograme și acum nu știu dacă mai am 90. E chiar greu și vă spune un om care știe ce este greul! Sper să ieșim din groapa asta și să câștigăm”, a declarat Cătălin Zmărăndescu la Consiliu.

Luptătorul nu mai suportă ca echipa lui să piardă, astfel că este mai motivat ca niciodată să dea tot ce poate pe traseu. „Nu a ieșit leul din cușcă, a ieșit bestia din cușcă! De astăzi înainte voi fi în spatele lor cu biciul și îi voi biciui la fiecare traseu și la fiecare pas pe care îl fac pe traseu. Nu îmi pasă dacă leșină acolo!

Se vor târî și vor mușca cu dinții din țărână, obstacole, apă sau ce este. Trebuie să ajungă la final și să ia puncte”, a spus luptătorul la testimoniale.