Câte kilograme a slăbit Vica Blochina după operația la stomac: „Sunt foarte fericită cât am acum”

Câte kilograme a slăbit Vica Blochina după operația la stomac. Blondina a reușit să ajungă la forma dorită, la doar trei luni de la intervenția chirurgicală. Este foarte mândră că a dat jos peste zece kilograme, iar acum intră din nou în măsurile de acum cinci ani. 

25 sept. 2023, 14:10
Câte kilograme a slăbit Vica Blochina după operația la stomac: „Sunt foarte fericită cât am acum”
Câte kilograme a slăbit Vica Blochina după operația la stomac

Câte kilograme a slăbit Vica Blochina după operația la stomac. Cu toate că a ajuns la o greutate echlibrată, recunoaște că nu vrea să se oprească aici, astfel că își mai dorește să mai slăbească maxim cinci kilograme.  Vedeta a precizat că, după operție i-a fost foarte greu, din cauza faptului că nu mai putea să mănânce tot ceea ce își dorea.

Citește și: Vica Blochina dă de pământ cu bărbații care au două femei. Ce spune fosta amantă a lui Pițurcă despre infidelitate: „Plimbi microbii de la una la alta. Care e situația acolo?”

Câte kilograme a slăbit Vica Blochina după operația la stomac

Am slăbit mult. M-am cântărit. Și dacă e să mă iau după cântar, am slăbit 10 kilograme efectiv, în trei luni de zile. Numai că eu am slăbit foarte mult în centimetri. Acum sunt cum am fost acum patru sau cinci ani, după haine, la măsură. Sunt ok acum. Din punctul meu de vedere, aș slăbi cam vreo trei-patru-cinci kilograme mxim, apoi sunt prea slabă și nici așa nu vreau să fiu, prea slabă. Sunt foarte fericită că am slăbit atât.

E o operație prin intermediul căreia stomacul nu se taie, rămâne așa. Se pliază… iar organismul asimilează toate vitaminele în continuare și după această intervenție. Dar în primele luni am fost frustrată că nu puteam mânca cât voiam eu”, a declarat Vica Blochina, pentru Viva.ro.

Vica Blochina a fost obligată să facă avort

Vica Blochina a vorbit cu sinceritate despre perioada în care a fost însărcinată cu fiul lui Victor Pițurcă, bărbatul cu care s-a iubit timp de 16 ani. Vedeta a recunoscut că perioada sarcinii a fost de departe cea mai urâtă și grea din viața ei, deși nu ar fi trebuit să fie așa. Iubitul său ar fi vrut să renunțe la copil, deși acum îl crește și își asumă responsabilitatea de tată.

Între noi nu mergea relația atât de bine, dar dacă am rămas însărcinată eu am zis că este o binecuvântare de la Dumnezeu. De câte ori am încercat să ne despărțim și să ne împăcăm, niciodată nu am putut să mă rup de această relație. Când i-am povestit că o să avem un copil, în momentul acela toate lucrurile la noi s-au schimbat în rău. Pentru mine el era totul.

În momentul în care a aflat că eu sunt însărcinată, brusc, la o lună de zile, a apărut soția, că el e însurat, că are copii. Timp de 16 ani, cât am fost cu el, nu a fost în nicio vacanță cu soția sau cu copiii lui. Eu nu știu să fi plecat în nicio vacanță niciodată. Noi ieșeam peste tot împreună. Toată lumea știa că suntem împreună. La noi nu era o relație ascunsă”, a povestit Vica Blochina pe YouTube.


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei