Mare scandal în showbiz-ul românesc! Mara Bănică și Vica Blochina dau de pământ cu Oana Roman după scandalul cu Selly

Periodic, showbiz-ul românesc este cutremurat de un scandal. De această dată scânteia s-a aprins între Oana Roman și celebrul vlogger Selly. În acest context, Mara Bănică și Vica Blochina nu au putut să stea departe și au sărit în apărarea tânărului influencer.

23 aug. 2023, 09:05
Mare scandal în showbiz-ul românesc! Mara Bănică și Vica Blochina dau de pământ cu Oana Roman după scandalul cu Selly
Mare scandal în showbiz-ul românesc! Mara Bănică și Vica Blochina dau de pământ cu Oana Roman după scandalul cu Selly

În lumea showbiz-ului românesc a izbucnit un nou conflict de proporții! După ce Oana Roman a adresat critici dure la adresa lui Selly, Mara Bănică și Vica Blochina au intrat în scenă cu o abordare cât se poate de agresivă și au lansat atacuri. Cele două personalități au adresat insulte fără precedent fiicei lui Petre Roman.

Citește și: Selly dă lovitura cu o investiție surpriză în industria imobiliară! Câți bani a scos din buzunar pentru apartamentul din Mamaia care se află la doar un metru de plajă

Vica Blochina s-a întâlnit cu Mara Bănică, moment în care au discutat cu vehemență în biblioteca fostei asistente de la emisiunea „Acces Direct”. 

Mara Bănică: Bă, dar ai văzut scandalul cu cărțile. De partea cui ești?

Vica Blochina: Stai, stai, stai. Măi, eu vreau, eu țin clar cu necititul ăla Selly.

Mara Bănică: Și eu la fel, tot cu Selly.

Vica Blochina: Eu îl vreu pe Selly, pe necititul ăla total.

Mara Bănică: Bă, dar cum mă să te iei de Selly? Bă, de ce nu te iei de Gheboasă, bă frate. Zici de ăla că e băiețaș. Băi, dar de ce să te iei de cineva, așa. Uite ajung și eu la bătrânețe, adică nu m-am luat toată tinerețea mea de cineva. Înnebunim la bătrânețe?

Vica Blochina: O babă nebună s-a luat de cel mai tare puști. 

Mara Bănică: Eu acum nu m-aș mai lua de nimeni.

Vica Blochina: Eu sunt militantă. A pufnit-o, a plesnit-o pe doamna Roman peste ochi și s-a luat de acest puști care e absolut. Este cel mai… Eu mi-aș dori ca și copilul meu să fie…

Mara Bănică: Bă, și eu la fel. Eu am zis asta când l-am cunoscut. În sfârșit, ideea e că nu este vorba despre cât am citit sau nu am citit decât în cercul nostru intim de prieteni, sora noastră, dacă înțelegi ce vreau să spun. În rest, li se rupe oamenilor, crede-mă. 

Ulterior, au simulat că sunt concentrate pe lectură, continuând să facă aluzii sarcastice la adresa Oanei Roman. Pe lângă asta, Mara Bănică a început să interpreteze citirea în cafea, afirmând:

 „În zeama de cafea a zis așa: La drum de seară, te înjură o damă de tobă. Cum e dama de tobă, ca să mă înțelegi, mai grasă așa, mai plinuță ea, un pic”

În aceste zile, Oana Roman a prezentat mai multe cărți fanilor săi de pe platformele de socializare și a discutat și despre Selly, menționând că influencerul nu a avut ocazia să citească în profunzime pentru a-și exprima opinii despre orice. Redăm declarațiile sale:

„Și apropo, pe mine băiețașul ăsta (n.r. – Selly) mă scoate din minți efectiv, pentru că de fiecare dată când există un subiect, o dezbatere publică, se trezește el să-și dea cu părerea. În această situație își dă el cu părerea despre educație, acest băiat care a recunoscut singur că nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, că n-a făcut prea multă școală și că este foarte cumpătat cheltuind 20.000 de euro pe lună. Asta e ceea ce transmite acest băiețaș, după, are tupeul să dea lecții despre educație. Educația nu este un lucru care ține doar de casă și de școală. Aristotel (nu cred că el știe cine este Aristotel) spunea că educația ține de responsabilitatea publică și nu doar privată. Da, educația este un set de valori care vine din partea adulților către tineri, dar este și responsabilitatea publică a societății. Degeaba ești educat cum trebuie acasă și la școală, dacă trăiești într-o societate absolut distrusă, cum este cea în care trăim acum”, a declarat PR-ul pe Instagram.

Ulterior, Selly i-ar fi trimis mesaje vocale, prin care i-a spus că a citit 15 cărți în viața sa. Disputa a continuat, fiica lui Petre Roman venind cu noi jigniri:

„Aseară am primit niște mesaje vocale de la băiatul puber, nu s-a obosit să scrie, probabil că e foarte greu să scrii mai multe fraze. Am ascultat doar două din ele, restul nu le-am mai ascultat. Mă certa foarte tare pentru faptul că l-am acuzat că nu citește și mi-a zis: «Eu am citit la viața mea». Mi-am adus aminte de un interviu în care singur a recunoscut că a citit doar vreo 15 cărți, pentru că nu a avut timp. Mi-a răspuns: «Da, dar am citit 15 cărți serioase, nu porcării». Nu, tati, nici Bacul nu-l iei cum trebuie dacă ai citit doar 15 cărți”

Până acum, Oana Roman nu a reacționat cu privire la jignirile aduse de Vica Blochina și Mara Bănică.

Citește și: Andra Gogan face bani frumoşi în fiecare lună, dar nu se compară cu Selly şi Dorian Popa. Cum arată cifrele