HOROSCOP: Câte MARI IUBIRI vei avea în viaţă, în funcţie de luna în care te-ai născut

Luna in care ne-am nascut este foarte importanta. Astrologii si numerologii relateaza ca aspecte foarte importante cu care ne confruntam de-a lungul vietii relationeaza cu ziua si luna in care ne-am nascut.

05 nov. 2013, 06:47
HOROSCOP: Câte MARI IUBIRI vei avea în viaţă, în funcţie de luna în care te-ai născut

Pe plan amoros, luna in care ne-am nascut spune foarte multe despre noi si despre viitorul nostru, la fel si zodia, ziua si anul. Vezi mai jos cate mari iubiri vei avea in viata, in functie de luna in care ai fost nascut.

Ianuarie. Cei nascuti in luna ianuarie sunt ca un burete sentimental, care se incarca cu toate sentimentele pe care acesta le intalneste. Sunt prieteni foarte buni si parteneri de viata foarte buni. Acestia vor avea parte in viata de doua mari iubiri.

Februarie. Foarte sentimentali, cei nascuti in aceasta luna vor avea parte de 4 mari iubiri. Acestea vor incepe inca din adolescenta si se vor incheia pana la varsta de 35 de ani. Ultima iubire va fi si cea mai importanta, deoarece vei alege sa iti petreci alaturi de ea restul zilelor tale.

CITEŞTE ŞI: HOROSCOP: Cât noroc vei avea în dragoste în 2014, în funcţie de zodie

Martie. Foarte pasionali din fire, cei nascuti in aceasta luna nu prea pun pret pe sentimente. Relatiile pasagere sunt cele care conteaza cu adevarat si cele care vor trezi ceva in ei. Multa grija! O dimineata absurda in care te trezesti alaturi de o persoana dupa o noapte lunga, se poate transforma intr-o casatorie pe viata.

Aprilie. Cei nascuti in aceasta luna au caracter dublu. O parte din ei isi doresc familia perfecta, iar cealalta parte aventurile vietii lor. Asadar cei nascuti in prima jumatate a lunii nu vor intampina probleme amoroase si vor avea parte de doua mari iubiri, iar cei nascuti in jumatatea a doua a lunii se vor lupta pentru titlul de celibatar toata viata.

Mai. Luna mai spune foarte multe despre cei nascuti in aceasta parte a anului. Este foarte important de precizat ca cei nascuti in aceasta luna sunt persoane foarte sensibile, persoane care pun suflet foarte rapid in orice relatie noua. Vor avea parte de o singura mare iubire, restul vor fi doar inchipuiri sentimentale.

Iunie. Cei nascuti in luna iunie dau dovada de o foarte mare sinceritate. Au foarte mult de pierdut din aceasta cauza, tocmai pentru ca foarte multe persoane cu care relationeaza nu agreeaza sinceritatea absoluta. Vei avea parte de 5 mari iubiri, cea mai scurta va dura aproximativ 2 ani.

Iulie. Cei nascuti in aceasta luna sunt persoane care adora stabilitatea. Daca au o relatie vor tine de ea cu dintii in ciuda nefericirii lor. Vor avea parte de 2 mari iubiri. Prima incepe undeva prin adolescenta, pe bancile liceului si va dura pana la varsta de 25 de ani, iar urmatoarea se poate solda cu o casatorie.

August. Cei nascuti in aceasta luna vor trece peste numeroase cumpene de-a lungul relatiilor lor de cuplu. Vor avea parte de 6 mari iubiri, insa prima este singura care ii va marca pentru toata viata. Vor sfarsi cu o casatorie insa mare grija la sentimente.

Citeste mai mult pe lyla.ro