Câte operații estetice are Dana Budeanu, de fapt! Secretul creatoarei de modă a ieșit la iveală

De-a lungul timpului, Dana Budeanu le-a criticat dur pe vedetele care au apelat la operații estetice, mai ales pe cele care au exagerat și și-au schimbat radical aspectul fizic. De altfel, ultimele sale ”victime” au fost Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu.
Alina Costache
17 feb. 2024, 13:54
Câte operații estetice are Dana Budeanu, de fapt! Secretul creatoarei de modă a ieșit la iveală

Câte operații estetice are Dana Budeanu, de fapt! Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că în urmă cu câțiva ani designerul a apelat la medicul estetician.

Citește și EXCLUSIV| Cine va fi viitorul președinte al României? Dana Budeanu aruncă bomba

Câte operații estetice are Dana Budeanu, de fapt!

Față de alte vedete de la noi, Dana Budeanu nu a ascuns niciodată că are operații estetice.

În urmă cu 10 ani, creatoarea de modă a recunoscut că are o intervenție estetică la sâni.

„Este aberant sa nu acceptam ca medicina evoluează, să ignorăm acest lucru. Sfatul meu este sa nu faceți rabat la bani și la specialiști când vine vorba despre o astfel de intervenție. Mi-ar fi un pic teama, însă, de orice intervenție care are legătură cu fața. Să îmi refac sânii nu mi-a fost frică, pentru ca voiam sa revin la sânii mei de dinainte de naștere. Am colaborat cu dr. Stan si sunt foarte mulțumită”, a declarat Dana Budeanu, într-un interviu acordat Andreei Esca pentru revista The One.

Recent, vedeta și-a îndepărtat implanturile mamare și a făcut o reconstrucție a sânului. Mai mult, militează pentru naturalețe și asumare pentru a combate trendul operațiilor estetice în exces pe care le fac vedetele de la noi.

”Să îmi refac sânii nu mi-a fost frică, pentru ca voiam sa revin la sânii mei de dinainte de naștere. Am colaborat cu dr. Stan și sunt foarte mulțumită”, a mai spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu, despre Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu

Dana Budeanu a fost invitată în platoul de la România TV, alături de Victor Ciutacu, acolo unde a dezbătut, alături de prezentatorul emisiunii ”Punctul culminant”, cele mai importante subiecte ale momentului.

Pe lângă imaginea scenariului sumbru în care armată rusă ar ataca România și subiectele legate de alegerile din România, Dana Budeanu a atins un alt punct sensibil.

„Știi, noi bărbații, animale de pradă, porci, de mici copii am visat la femei cu sânii mari, o mulțime de femei s-au pătimit. De exemplu sunt acum femei care și-au pus silicoane apoi și le scot. Adică, bagi silicoane și apoi ai o revelație. Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu au anunțat că mai taie din ele, că le micșorează, Adelina le scoate și Bianca a zis că a regretat, iar acum le micșorează și te întreb de ce au luat această decizie”, a întrebat-o Victor Ciutacu pe Dana Budeanu.

„Se întâmplă la același doctor? Dacă pornesc 10 deodată și se duc la același doctor înseamnă ceva. E bine pentru sănătate să le schimbi la 10 ani, nu e bine să stai 20 de ani cu ele.

E plastic, nu? Dacă nu e fenta cu același doctor, a doua fentă este că trebuie să existe știri. E o știre, să vedem cum și le-a pus, cât de mici sunt, o să povestească, cum s-a recuperat, ce exerciții trebuie să facă, cum îți revii, etc, 60.000 de euro. Simplu”, a spus Dana Budeanu, în exclusivitate pentru România TV.

”Toate aceste vedete trăiesc în ochii publicului”

Printre altele, Dana Budeanu a precizat și faptul că fenomenul acesta nu se poate compara cu cel din SUA, acolo unde vedetele adevărate își vând imaginea constant.

„Toate aceste vedete trăiesc tot în ochii publicului, dacă nu mai ai ce face, scoți sânii și pun alții. Mă rad în cap, mă fac blondă, ele trebuie să inventeze tot timpul ceva.

Eu asta cred, eu nu am auzit că e o modă. Este un subiect care ține aceste vedete în prim plan. Fanele se duc și fac și ele același lucru, există multe vedete în străinătate.

”Se mărită și divorțează pe bandă rulantă ca să facă bani, vorbim de Kardashian. Tu știi cât ar da vedetele de la noi să țină un show pentru public? Pentru că noi nu suntem în America. Și pentru că industria nu este dezvoltată într-o astfel de manieră”, a mai spus Dana Budeanu.
Citește și EXCLUSIV | Dana Budeanu șterge pe jos cu Vladimir Putin. ”Sunt speriată. Nu există așa ceva”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!