Ce preț are geanta de lux purtată de Carmen Iohannis la vizita de Emiratele Arabe Unite?

Familia Iohannis se pare că a prins gustul luxului. Carmen Iohannis a purtat la vizita oficială din Emiratele Arabe Unite o geantă Channel la care multe dintre doamne și domnișoare pot doar să viseze. Totuși, ținuta acesteia a stârnit, din nou, un val de critici din partea stiliștilor vestimentari.

21 mart. 2023, 11:42
Ce preț are geanta de lux purtată de Carmen Iohannis la vizita de Emiratele Arabe Unite?

Președintele Klaus Iohannis a efectuat o vizită diplomatică în Emiratele Arabe Unite. Aceasta este prima vizită la nivel de Președinte al României în această țară din ultimi 20 de ani. Acesta nu a fost singur în această deplasare, ci a fost însoțit de Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României. Ținuta vestimentară cu care aceasta s-a prezentat la întâlnirea oficială a atras o serie de critici din partea unor cunoscuți stiliști vestimentari din România.

Citește și: Klaus Iohannis recidivează! A închiriat din nou un avion de la compania luxemburgheză Global Jet. Cât de luxos este FOTO

Pentru această vizită, soția președintelui Klaus Iohannis a abordat o ținută albă, lejeră de vară, în ton cu temperatura. În această perioadă a anului, în Emiratele Arabe sunt, în medie, 30 de grade Celsius. Carmen Iohannis a ales să poarte o rochie albă, vaporoasă, cu mâneci bufante și o pereche de sandale perfecte pentru plimbarea în nisipul fierbinte din lumea arabă.  Soția președintelui a decis să asorteze o geantă Chanel de mici dimensiuni, de culoare galbenă, iar în păr și-a pus ”un clește de plastic”.

Cât a costat geanta Channel purtată de Carmen Iohannis

Geanta pentru care a optat Carmen Iohannis nu este deloc ieftină, multe femei pot doar să viseaze la o asemenea piesă. Valoarea acesteia se ridică la 10.000 de dolari.

Carmen Iohannis 2

Cleștele de plastic din păr a stârnit un val de critici, în special din partea Danei Budeanu.

„Jos Channel, sus clește dă plastic! PS: Rafila și-o fi luat și el un sacou?”, a scris Dana Budeanu.

Și Oviu Buta, unul dintre cei mai renumiți critici de modă din România, a considerat că și de această dată Carmen Iohannis a optat pentru o ținută total nepotrivită.

“Carmen Iohannis confundă un dineu diplomatic cu bucătăria și reușește să ne înfățișeze cea mai ciudată ținută purtată de-a lungul istoriei ei ca Primă Doamnă. Rochia merită o cu totul asta destinație, în speță o plajă. Iar clama din cap merită o baie”, a declarat Ovidiu Buta, pentru Fanatik.ro.

În ultima vreme, familia prezidențială a României a arătat că a prins gustul luxului și atunci când vine vorba de aeronavele pe care le închiriază pentru deplasări. Carmen Iohannis s-a deplasat în Emirate cu

o aeronavă Gulfstream G550, de dimensiuni mici, închiriată de la compania luxemburgheză Global Jet, cu o capacitate de transport de 13 pasageri, care este dotat cu bucătărie și duș.

Asta după ce, în Japonia și Singapore, Iohannis și delegația sa au folosit un Boeing 737-900ER (BBJ), tot de lux, închiriat de la aceeași companie Global Jet.

Citește și: Dana Budeanu, reacție în scandalul caselor de marcat. Ce îi îndeamnă pe oameni