Căţeluşa Cristinei Ţopescu, găsită în pat, la pieptul jurnalistei, a fost adoptată

Au trecut aproape două luni de la moartea Cristinei Ţopescu şi lucrurile încep să meargă spre bine pentru câinii pe care i-a lăsat în urmă, printre care şi Bonnie, pe care cei care au pătruns primii în casa jurnalistei au găsit-o lângă aceasta, în pat.

RomaniaTV.net
02 mart. 2020, 08:44
Căţeluşa Cristinei Ţopescu, găsită în pat, la pieptul jurnalistei, a fost adoptată

Bonnie a fost preluată de Asociaţia ARCA, alături de o altă căţeluşă a regretatei jurnaliste, Sissi. 

„Bonnie este cățelul Cristinei Țopescu care în acest moment are cea mai mare nevoie de ajutor. Era foarte atașată de Cristina, iar când aceasta a fost găsită fără suflare, în casă, Bonnie era lipită de ea în pat și scâncea. Cine știe cât urlase sărăcuța după ajutor, până când acesta a venit, prea târziu și pentru mama ei, dar și pentru câțiva dintre ceilalți căței. Deși încrederea ei în oameni nu este la cote grozave, Bonnie a făcut progrese remarcabile grație lucrului cu Deborah Faoro, prietena noastră din Sibiu: a început să caute compania oamenilor, chiar dacă încă e destul de reticentă, dar se dă repede pe brazdă, preferă să stea în aceeași cameră cu aceștia și mănâncă fără probleme din mână. Am face orice să-i găsim un adoptator din Sibiu, pentru că astfel Bonnie s-ar bucura de ședințe de dresaj gratuite, pe viață. Dar acceptăm ca adoptatorul să fie din orice altă zonă a țării și chiar a lumii, atâta timp cât va fi persoana potrivită. Dacă sunteți din Sibiu, puteți trimite un mesaj direct la Faoro Sport Dogs, pentru adopția ei. Dacă sunteți din alte zone, ne puteți scrie nouă”, a fost anunţul Asociaţiei ARCA, care se pare că a dat roade.

În urma mai multor astfel de postări, atât ale asociaţiei, cât şi ale Deborei Faoro, o dresoare care s-a oferit să antreneze câinii gratuit, pentru a le creşte şansele de adopţie, Bonnie şi-a găsit o familie în Braşov.

„Vreau să-i mulțumesc lui Deborah ca ne-a ajutat nu numai cu sfaturi, ci efectiv s-a deplasat până la Brașov, pe viscol, să ne îndrume și să ne învețe cum să gestionăm anumite situații. Eu nu am foarte mare experiență cu câinii și nu aș fi vrut să-i provoc vreun rău din neștiință. Îi mulțumesc și pentru că a răspuns noaptea la telefon și ne-a îndrumat , implicarea ei este totală, deci cine o va lua pe Sisi o să aibă un ajutor de nădejde în persoana ei. Bonnie este fetița mamii acum și împreună o să trecem peste toate greutățile. Orice ființă merită să fie iubită! Nu trebuie să rămânem impasibili la suferință, fiecare putem ajuta într-un fel și cel mai important, să luăm atitudine și să încercăm să schimbăm lucrurile în bine, inclusiv legat de abuzul asupra animalelor și atunci, așa ceva nu se va mai repeta. Schimbarea începe în noi!”, a declarat Erika Cosescu, noua stăpână a căţeluşei, pentru Oradesibiu.ro.

Citeşte şi: Coduri secrete pentru telefonul mobil. Posesorii de Android şi iPhone pot activa aceste funcţii ascunse