Catherine Zeta-Jones, fotografie rară de familie postată pe Instagram

Catherine Zeta-Jones este un nume cunoscut în cinematografia mondială, actrița născută în Swansea jucând în filme care au avut priză la public. Ajunsă la 50 de ani, Catherine a publicat o fotografie de familie pe care foarte puțini au avut ocazia să o vadă, iar postarea i-a surprins pe fanii ei de pe Instagram.

RomaniaTV.net
11 mai 2020, 08:56
Catherine Zeta-Jones, fotografie rară de familie postată pe Instagram

Mamă a doi copii – Dylan (19 ani) și Carys (17) din mariajul cu Michael Douglas (cei doi s-au căsătorit în anul 2000, iar relația încă rezistă), Catherine a dorit să sărbătorească „Ziua Mamei” (n.r. de pe 10 mai) cu o fotografie rară de familie.

Actrița se află alături de mama sa la puțin timp după ce a dat naștere unuia dintre copiii săi.

Este cunoscut faptul că actrița în vârstă de 50 de ani are o relație apropiată cu părinții ei, Patricia și David, cei care i-au oferit tot suportul în carieră.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

To my darling Mam on Mother’s Day. Although it’s not mothers day in Wales today, I just wanted to say ‘I love you Mam’❤️

O postare distribuită de Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) peMai 10, 2020 la 6:15 PDT

Kirk Douglas, actorul de la Hollywood, a murit la vârsta de 103 ani

Kirk Douglas, legendarul interpret al lui Spartacus și unul dintre ultimii supraviețuitori ai epocii de aur de la Hollywood, a murit în luna februarie, la vârsta de 103 ani, anunță BBC.

Kirk Douglas este tatăl actorului Michael Douglas și a lăsat în urmă o carieră de mai bine de șase decenii, în care a jucat în peste 90 de filme.

Cu imensă tristeţe, eu şi fraţii mei anunţăm că Kirk Douglas ne-a părăsit astăzi, la vârsta de 103 ani. Permiteţi-mi să închei cu cuvintele pe care i le-am spus la ultima aniversare şi care vor rămâne întotdeauna adevărate: Tată, te iubesc atât de mult şi sunt atât de fericit să fiu fiul tău”, a scris Michael Douglas pe Instagram.


loading...