Câți ani are, de fapt, Dan Șucu. Multă lume a rămas surprinsă când i-a văzut buletinul

Câți ani are, de fapt, Dan Șucu. Patronul Mobexpert și investitorul principal de la Rapid București, s-a născut în 25 aprilie 1963, în București. De-a lungul timpului, el a încercat să păstreze discreția vizavi de viața personală.

10 feb. 2023, 17:37
Câți ani are, de fapt, Dan Șucu. Multă lume a rămas surprinsă când i-a văzut buletinul

Câți ani are, de fapt, Dan Șucu. Omul de afaceri care deține 50% din acțiunile Rapidului, se poate declara un bărbat împlinit. El trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui. Cei doi sunt împreună de 17 ani de zile și au doi copii.

Câți ani are, de fapt, Dan Șucu

Celebrul afacerist va împlini în primăvara acestui an frumoasa vârstă de 60 de ani. El are planuri mari de viitor. Mai precis, vrea să investească și mai mult în sport. Afaceristul român a evidențiat că la Rapid s-au investit patru milioane de euro, de când a intrat el în acţionariat. De asemenea, el a spus că este dispus să mai investească alți bani pentru a face din echipa alb-vișinie o forţă în România.

În jur de 4 milioane de euro (n.r. cât a investit la Rapid). Și dacă mă întrebi cât mă aștept să investesc în viitor, cât de cât, până pun lucrurile la punct, pe făgașul pe care mă aștept, probabil în jur de 10 (nr. milioane de euro). Aici vorbim de investiție directă în Rapid.”, a spus Dan Șucu într-un interviu.

Citește și: FOTO: Cine este și cum arată soția lui Dan Șucu. Afaceristul s-a afișat cu frumoasa blondină la meciul echipei sale, Rapid

Dan Șucu, demolat de fiica lui, Ioana

În 2004, patronul Rapidului a divorțat de Camelia, iar la scurt timp și-a refăcut viața alături de Diana Lăscărescu, o fostă prezentatoare TV. Cei doi s-au căsătorit și au împreună doi copii. Din păcate, omul de afaceri nu a reușit să păstreze o relație prea bună cu fiicele sale din prima căsătorie.

Chiar dacă în ultimii ani tensiunile s-au mai diminuat și Dan Șucu a reluat relația cu fetele lui, Ioana nu vrea să aibă nicio legătură cu actuala soție. „Nu petreceam foarte mult timp nici când era cu noi (n.r. Dan Șucu), însă o perioadă am întrerupt orice dialog. Oricum ar fi, un tată care e acasă, e acasă şi unul care nu este, nu este. Se schimbă complet lucrurile atunci când nu mai locuieşti împreună cu el şi el are altă familie.

Tatăl meu are doi băieți. Nu am nicio problemă cu ei, ba dimportivă. E greu să-i explic unui copil că are o soră adultă, dar știți cum sunt copiii. Dacă le duci o jucărioară devii cel mai bun prieten al lor. Ne jucăm în parc, îi vizitez în casa tatei. Cu soția lui nu voi fi niciodată prietenă. În schimb, relațiile cu tata au devenit mai apropiate.”, spunea Ioana Șucu într-un interviu pentru Puterea.ro.