FOTO: Cine este și cum arată soția lui Dan Șucu. Afaceristul s-a afișat cu frumoasa blondină la meciul echipei sale, Rapid

Patronul de la Rapid nu se mândrește doar cu succesul în afaceri. Dan Șucu are o parteneră de viață superbă.

04 sept. 2022, 16:03

Dan Șucu nu o duce rău deloc. După ce și-a crescut exponențial notorietatea la „Imperiul Leilor”, proprietarul Mobexpert a decis să investească în fotbal, la Rapid, și-i merge strună. În spatele reușitelor lui Dan Șucu (57 de ani) se află o femeie de succes, Diana Șucu, fostă Lăscărescu.

Prima soție a lui Dan Șucu a fost o altă blondă, Camelia Șucu. Antreprenoarea în vârstă de 57 de ani a divorțat de Dan Șucu în 2007, după 18 ani de relație.

 

Cine este, de fapt, soția lui Dan Șucu

 

Dan Șucu s-a căsătorit cu noua iubire, Diana, tot în 2007. Cei doi s-au cunoscut la un eveniment monden, în vara anului 2005.

Până să se mărite cu Dan Șucu, Diana Lăscărescu a lucrat în presă, ca moderator TV. Ea a mai fost căsătorită, chiar de la 18 ani, dar soțul i-a murit în 1999. Diana a mai avut o idilă cu afaceristul Peter Imre. Relația s-a rupt din cauza geloziei omului de afaceri.

De curând, Dan Șucu și-a făcut apariția pe stadion, la un meci al Rapidului, cu soția.

 

Succese pe bandă rulantă pentru Dan Șucu, la Rapid

 

Dan Șucu este motivat să investească în continuare la Rapid, în special la nivel juvenil, pentru a pune umărul la dezvoltarea sportului românesc.

„Ca tată, am observat că dacă vreau să îmi duc copiii la sport, în clipa de faţă, în Bucureşti, nu mai am unde. Iar dacă instituţiile statului nu sunt capabile să poată să creeze spaţii pentru sportul de masă atunci, din punctul meu de vedere, oamenii de afaceri trebuie să suplinească.

Mai avem 3-4 ani de investit până când, dacă lucrurile vor merge în conformitate cu ceea ce dorim noi, va exista şi profit.

Noi considerăm că Rapidul va fi cea mai progresistă echipă din punctul meu de vedere, pentru România. În următorii 5 ani, faţa sportului rege în România va fi schimbată major!”, a declarat Dan Șucu, potrivit AS.

După 8 etape, Rapid este pe locul 2 în campionat, la egalitate de puncte cu FC Farul, 18 puncte. Pe locul 3 e Petrolul, cu 14 puncte. Echipa din Giulești, una dintre cele mai iubite din România, este considerată deja una dintre favoritele la câștigarea titlului.

Înainte de startul sezonului, Dan Șucu a transmis suporterilor că a setat obiectivul deja: câștigarea titlului.