Câţi bani a cerut Mihaela Rădulescu pentru a poza în Playboy. De ce nu a mai apărut Andreea Marin

Dan-Silviu Boerescu, fostul director editorial Playboy, a dezvăluit, în cadrul unui interviu sumele încasate de marile vedete care au pozat dezbrăcate. Loredana Groza, Nicoleta Luciu, Andreea Antonescu s-au umplut de bani, iar Mihaela Rădulescu s-a răzgândit deşi putea deveni "iepuraşul" cu cel mai mare onorariu.

16 nov. 2019, 15:01
Câţi bani a cerut Mihaela Rădulescu pentru a poza în Playboy. De ce nu a mai apărut Andreea Marin

Mihaela Rădulescu a cerut şţi a ajuns la un acord cu Playboy pentru suma de 50.000 de euro.

„Să-i trimit un email sau un fax oficial în care să-i propun suma respectivă pentru un pictorial în Playboy, pentru orice eventualitate. Probabil că ea nu era hotărâtă să apară şi zicea măcar să am, să pot arăta peste ani, să spun, uite, mie mi s-a oferit cea mai mare sumă din istoria Playboy! Eu cu asta nu puteam să fiu de acord. Şi am zis: nu, semnăm contractul şi apoi facem orice campanie de PR vrei tu! Şi Mihaela trăieşte din PR, clorofila ei e PR-ul!”, a spus Dan-Silviu Boerescu pentru Pagina de Media.

Andrea Bănică, dezvăluiri de pe vremea când a pozat în Playboy. „Mi-au scos bikini în fotoshop” FOTO

Dan-Silviu Boerescu a mai afirmat că Andreea Marin a refuzat oferta. „Zâna” a spus că prezintă emisiuni pentru toată familia, astfel că celelalte contracte pe care le onorează nu îi dau voie să apară în Playboy.

În schimb, Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu au acceptat să se dezbrace gratis! Andreea Antonescu a luat 30.000 de dolari, cea mai mare sumă din istoria Playboy România, Loredana Groza a încasat 10.000 de euro, timp în care Nicoleta Luciu a primit 20.000 de dolari.