Câţi bani a cheltuit Adda pe analizele medicale. Artista a fost diagnosticată greşit: „Medicii zic că nu ai nimic, că e de la cap”

Câţi bani a cheltuit Adda pe analizele medicale. Chiar dacă a plătit foate mulți bani, medicii au diagnosticat-o greșit. Cântăreața ar fi putut chiar să-și piardă viața din cauza bolii, deşi analizele au ieşit perfect.

08 iul. 2022, 11:25
Câţi bani a cheltuit Adda pe analizele medicale. Artista a fost diagnosticată greşit: „Medicii zic că nu ai nimic, că e de la cap”
Câţi bani a cheltuit Adda pe analizele medicale

Câţi bani a cheltuit Adda pe analizele medicale. După toate experiențele medicale nereușite prin care a trecut, cântăreața a mărturisit că este posibil să fi fost doctor în altă viață. În plus, a declarat că acum vrea să se vindece prin muzica sa, cel mai bun medicament.

Câţi bani a cheltuit Adda pe analizele medicale

Înainte să afle că suferă de Borelioză, artista a făcut foarte multe analize pentru care nu a plătit mai puțin de 15.000 de euro. Nu se simțea deloc bine, dar rezultatele arătau perfect. Revoltată, artista consideră că medicii trebuie să acorde mai multă atenție.

Citeşte şi: Adda nu se lasă copleşită de boală: „Iau 26 de pastile pe zi şi urmează 18 luni de injecţii”

Te doare umarul, piciorul, amețeală, probleme de concentrare, ceață pe ochi, spasme, nu-ți simți anumite părți ale corpului. Am dat 15.000 de euro pe analize, analizele arată perfect, medicii zic că nu ai nimic, că e de la cap, e o boala foarte greu de diagnosticat. Mi-ar plăcea ca medicii sa acorde mai multă atenție, cazul meu să fie un exemplu.

M-am testat și așa am aflat, după ce a am avut prima parestezie la volan, Borellia vine cu niște co-infecții. Atunci mi-am dat seama că s-ar putea să fie Borellia.

Datorită alimentației am reușit cumva să țin simptomele sub control, dar când a început cu afectare neurologică nu mai poți să ții sub control cu salată verde. Eu am fost un caz fericit, că la mine doar s-a inflamat creierul, boala nu a apucat să mănânce din el, să îi facă găurele.

În perioada în care am fost diagnosticată greșit cu intoleranță la histamină mâncam doar zece alimente, acum mănânc toate legumele, dar am renunțat la carne și am vazut că nu mai am erupții pe piele. (…) Cred că într-o viața anterioară am fost medic, dar acum vreau să vindec prin muzica mea. Nu am stat să intru în depresie”, a spus Adda.