Câți bani a făcut George Simion pe urma nunții uriașe? Numai cadoul de la Gigi Becali valora 20.000 de euro

Cu toții ne amintim nunta uriașă pe care a organizat-o George Simion în vara anului trecut la Măciuca. Zeci de mii de oameni au fost prezenți la eveniment. Câți bani a făcut liderul aur pe urma nunții cu Ilinca?

19 mart. 2023, 19:24
Câți bani a făcut George Simion pe urma nunții uriașe? Numai cadoul de la Gigi Becali valora 20.000 de euro

În vara anului trecut, George Simion marca începutul unei frumoase povești de dragost cu Ilinca. Cei doi își uneau destinele în fața a mii de oameni, la una dintre cele mai grandioase nunți din România. Zeci de mii de invitați au fost chemați la eveniment, iar acum, la câteva luni distanță liderul AUR a dezvăluit cu câți bani s-a ales de pe urma evenimentului, dar și ce vrea să facă cu aceștia.

Citește și: EXCLUSIV George Simion, însoţit de susţinători, a descins la ASF pentru a cere explicaţii: „Am aflat de la preşedintele ASF lucruri şocante. Peste 1 miliard de euro scos din ţară”

La nuntă, Simion a nu mai puțin de 42 de perechi de nași, care s-au întrecut în cadouri pentru miri. Gigi Becali, deși nu s-a numărat printre nași, a trimis un cadou, iar latifundarul din Pipera nu s-a zgârcit absolut deloc când a venit vorba de acesta. George Simion a povestit câți bani a câștigat la nunta din vara anului trecut, dar și ce a decis să facă cu respectiva sumă.

„Cât s-a strâns… cât ne-a mai rămas, în sensul ăsta, 15.000 de euro. Facem un proiect de spital mobil. Nu ne-au lăsat cu banii din subvenţia pentru partide să construim un spital, că e mare nevoie de spitale noi. Mă bucură că la Baia Mare se fabrică camioanele care o să constituie baza acestei caravane”, a explicat liderul AUR, potrivit as.ro.

Ce dar a primit George Simion de la Gigi Becali

Latifundarul din Pipera a avut un cadou cu totul inedit pentru George Simion. Acesta a trimis kilograme întregi de brânză, cu care au fost serviți nuntașii. Valoarea acesteia s-a ridicat la 20.000 de euro.

„Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brânză, primește cadou de nuntă berbecuț, păi ăștia sunt invidioși pe dragoste. Vorbeam cu cineva că o să fie președinte și ce am eu de președinte? N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste. Și nu am nevoie de el și nici nu mă duc la nuntă și tot am dat. A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis, nu mai merg la nuntă. Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mai mă interesează”, a spus Gigi Becali la realitatea.net.

Citește și: George Simion (AUR) anticipează falimentul Euroins: „Guvernul Ciucă trebuie să ia o măsură drastică, pentru care nu e pregătit” | EXCLUSIV