Câţi bani a încasat de fapt Daniela Crudu de la iubitul bătăuş. Nu s-a lăsat până nu i-a luat şi ultimul leu!

Daniela Crudu a ajuns de urgență la spital, în luna februarie, cu răni la nivelul feței, după ce a fost snopită în bătaie de iubitul croat de la acea vreme, Sego Dubravko.

13 apr. 2020, 19:54
Câţi bani a încasat de fapt Daniela Crudu de la iubitul bătăuş. Nu s-a lăsat până nu i-a luat şi ultimul leu!

Daniela Crudu și-a văzut moartea cu ochii după o corecție a iubitului croat. Fosta asistentă tv s-a ales cu nasul spart și câteva coaste fisurate

„Dacă nu fugeam, mă omora. Am ochii lipiți de sânge, mă dor toate oasele”, mărturisea bruneta la vremea respectivă.

Răsturnare de situaţie! S-a aflat motivul pentru care iubitul a bătut-o pe Daniela Crudu. Este vorba de 70.000 de euro

În urma loviturilor primite, vedeta a stat internată în spital câteva zile. Din fericire, Daniela Crudu s-a recuperat total după bătaia încasată și nu a mai avut nevoie de o intervenție chirurgicală la față. Cu toate acestea, nu l-a iertat total pe Sego Dubravko și l-a lăsat fără o sumă frumușică. Fosta asistentă tv nu a depus plângere, însă l-a obligat pe croat să îi plătească spitalizarea.

Cine este Sego Dubravko, croatul care a desfigurat-o pe Daniela Crudu. De la trafic de droguri, la o avere de 6 milioane de euro

În plus, Daniela Crudu nu s-a lăsat ușor înduplecată, iar acum s-a aflat și suma exactă pe care croatul i-a plătit-o brunetei pentru ca aceasta să șteargă totul cu buretele: 7.000 de euro în total pentru a-și face operația de rinoplastie.

„Nu s-a operat pentru că nu a fost nevoie, dar banii i-a luat. Ea a zis că dacă tot a mâncat bătaie, măcar să se aleagă cu ceva. Și dacă făcea plângere la poliție ce? Nu pățea nimic”, au povestit surse din anturajul Danielei Crudu.