Câţi bani a încasat Lidia Buble la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Este cel mai bine plătită vedetă

Câţi bani a încasat Lidia Buble la "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Este una dintre cele mai apreciate cântăreţe din România, însă şi printre cele mai curajoase. După participarea la Asia Express, artista a mai bifat o experienţă extrem de dură.

10 oct. 2022, 11:09
Câţi bani a încasat Lidia Buble la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Este cel mai bine plătită vedetă
Câţi bani a încasat Lidia Buble la "Sunt celebru, scoate-mă de aici"

Câţi bani a încasat Lidia Buble la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cântăreaţa a acceptat provocarea unui show care se anunţa foarte dur şi a reuşit să facă faţă cu brio provocărilor din Republica Dominicană, acolo unde a stat o săptămână.

Citeşte şi: EXCLUSIV Lidia Buble şi Andreea Bălan au avut accident auto. Cum se simt cele două artiste

Câţi bani a încasat Lidia Buble la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

În ediția de joi seara, 6 octombrie 2022, Lidia Buble a fost eliminată din cadrul show-ului. Înainte de plecarea în jungla din Dominicană, Lidia Buble a semnat un contract, potrivit căruia ar fi încasat 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs. Astfel, pentru cele patru săptămâni de competiție, cântăreața ar fi plecat acasă cu 20.000 de euro, fiind una dintre cele mai bine plătite vedete din emisiune, scrie Cancan.ro.

Sunt tristă că nu am reușit. Stau foarte prost cu orientarea în spațiu, nu am găsit toate cheile. Asta este. Sunt câștigată, pentru ca mi-am făcut amintiri aici. Mi-am câștigat trei prieteni adevărați, plec cu multe lecții învățate. Colegilor, îmi cer scuze dacă v-am greșit cu vorba sau cu fapta.

Competiția e ca un carusel, te trece prin toate stările posibile. Îmi pare rău, mi-ar fi plăcut să mai rămân în jocul asta. Vă mulțumesc pentru cea mai grea și faină experiență. Ies din competiția asta carnivoră. Nu mai fac niciodată mofturi la mâncare”, a spus Lidia Buble.

Lidia Buble a primit cadou de la tatăl ei un loc de veci

Artista a şocat pe toată lumea când a dezvăluit ce cadou neobişnuit a primit de la tatăl său. Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Viorel Buble a decis să achiziționeze un loc de veci, care conform site-urilor de specialitate ar fi costat 8.000 de lei. Vedeta a vorbit despre acest subiect în cadrul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, iar ceilalţi concurenţi au rămas fără reacţie.

Lidia Buble a avut o cădere nervoasă în emisiune şi a început să plângă atunci când a trebuit să mănânce o tarantulă. „Nu pot, nu!”, a strigat plângând, vedeta.

Chiar dacă inițial a crezut că nu poate să mănânce așa ceva, cântăreața a tăiat tarantula în bucăți și a mâncat-o cu mâna, asta în timp ce lacrimile îi curgeau pe obraji. Provocările din Republica Dominicană nu au fost deloc ușoare pentru Lidia Buble.