Lidia Buble, în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Vedeta a avut o cădere nervoasă atunci când a trebuit să mânănce o tarantulă: „Nu pot, nu”

Lidia Buble a avut o cădere nervoasă la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". Vedeta a început să plângă și să țipe atunci când a trebuit să mănânce o tarantulă.

05 sept. 2022, 09:25

La prima probă, vedetele din țara noastră au primit la masă tot felul de ciudățenii, de la ochi de vacă până la tocăniță de insecte.

Citește și Lidia Buble a furat din supermarket. Dezvăluirile şocante făcute de artistă: „Viaţa de Bucureşti este foarte scumpă”

Când a văzut că trebuie să mănânce o tarantulă la grătar, Lidia Buble a avut o cădere nervoasă. Artista a început să țipe și să plângă când a văzut păianjenul în farfurie.

„Nu pot, nu”, a strigat plângând, vedeta.

Chiar dacă inițial a crezut că nu poate să mănânce așa ceva, cântăreața a tăiat tarantula în bucăți și a mâncat-o cu mâna, asta în timp ce lacrimile îi curgeau pe obraji.

Provocările din Republica Dominicană nu sunt deloc ușoare pentru Lidia Buble. Dar se pare că artista încasează o sumă impresionantă de bani pentru a face parte din echipa concurenților care participă la competiția din jungla dominicană.

De-a lungul timpului, artista a părut foarte entuziasmată de ideea de a-și testa nivelul de rezistență în traiul din sălbăticie. Atunci când și-a anunțat fanii că urmează să se implice în proiectul cu pricina, cântăreața era numai zâmbet. Rămâne însă, de văzut cât de puternică va fi Lidia Buble în fața situațiilor limită.

Cert este faptul că efortul său nu rămâne deloc nerăsplătit. Lidia Buble primește una dintre cele mai mari sume de bani pentru a participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022.

Potrivit informațiilor aflate de Playtech.ro, artista încasează 5.000 de euro/săptămână în urma contractului semnat cu PRO TV.

La ediția de anul acesta a ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, alături de Lidia Buble, participă și Anisia Gafton, Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa,  Giani Kiriță, Paul Diaconescu , Cristi Mitrea, Alex Bogdan , Răzvan Botezatu  și Cornel Palade .

Citește și Cum arată, de fapt, Lidia Buble, naturală și fără filtre de înfrumusețare. Artista s-a afișat nemachiată FOTO