Câţi bani a dat Vali Vijelie pentru a avea o stea pe Hollywood Walk of Fame. Suma e ridicolă, orice român o poate plăti!

Vali Vijelie a postat pe reţelele sociale o fotografie cu ceea ce părea a fi o stea cu numele lui pe celebrul Hollywood Walk of Fame. Potrivit datelor oficiale, o astfel de stea poate fi cumpărată pentru suma de 55.000 de dolari, dar manelistul a scos din buzunare doar 5 dolari!

10 feb. 2023, 14:13
Câţi bani a dat Vali Vijelie pentru a avea o stea pe Hollywood Walk of Fame. Suma e ridicolă, orice român o poate plăti!
Câţi bani a plătit Vali Vijelie pentru a avea o stea pe Hollywood Walk of Fame. Suma e ridicolă, orice român o poate plăti!

Câţi bani a plătit Vali Vijelie pentru a avea o stea pe Hollywood Walk of Fame. Manelistul a primit mii de like-uri şi de comentarii, nuami că totul este doar o farsă! Mai precis, într-un clip postat pe contul său de TikTok, vloggerul Alex Ciobanu a dezvăluit cum îţi poţi pune numele pe o stea de pe Hollywood Boulevard pentru  doar 5 dolari. În realitate, ar fi doar o bișniță a unei femei pe care poliția din Los Angeles o cunoaște deja destul de bine.

Citeşte şi: Scandal uriaș în lumea manelelor! Alex Puștiu a fost plătit cu sute de euro, după care a dat o țeapă de necrezut. „Jur pe familia mea! S-a întâmplat”

„Îmi apare peste tot că Vali Vijelie are stea pe Walk of Fame și vreau să vă scot un pic din întuneric, dacă sunteți acolo și credeți chestia asta, pentru că nu are Vali Vijelie stea pe Hollyywood Walk o Fame. Este o doamnă care are litere aurii și stă lângă o stea goală, iar pentru suma modică de 5 dolari poți să scrii și Superman pe o stea de la Hollywood și să-ți faci poză cu ea. Este ilegal, am văzut-o când o lua poliția de două ori, pentru că nu ai voie să faci asta”, a spus Alex Ciobanu, conform SpyNews.

Citeşte şi: Un celebru manelist a vorbit despre lupta cu dependența de droguri. Cât l-a costat pe artist să scape de acest viciu: „Cu greu am reușit să mă las”

Acesta a atras atenția asupra faptului că Vali Vijelie nici măcar nu și-a ales o stea destinată cântăreților, ci una pentru actori!