Câți bani a primit Dorian Popa ca să apară câteva secunde în filmul lui Shelly

Dorian Popa este unui dintre cel mai bine plătiți influenceri de la noi din țară. Actorul a câștigat o mică avere pentru faptul că a apărut în filmul lui Selly preț de câteva secunde.

16 ian. 2022, 08:31
Câți bani a primit Dorian Popa ca să apară câteva secunde în filmul lui Shelly

Câți bani a primit Dorian Popa ca să apară în filmul lui Shelly. În filmul „Tabăra”, produs de Selly, cel mai sexy YouTuber din România a  câştigat aproximativ 5.000 de lei. Şi asta doar pentru o apariţie de câteva secunde. Nu este pentru prima dată când Dorian apare într-un film produs de solistul de la 5gang. În 2019, acesta a avut o apariţie la el de scurtă în primul film produs de Selly, „5gang un altfel de Crăciun”, scrie click.ro.

Câți bani a primit Dorian Popa ca să apară în filmul lui Shelly

Cel mai recent film al lui Selly, „Tabăra”, reuneşte întreaga trupă 5gang este este cel mai nou film al lui Selly. Deşi Dorian Popa a fost plătit regeşte pentru apariţia sa, se pare că, de-a lungul timpului, a acceptat să joace şi gratis, în numele prieteniei.

Citeste si Dorian Popa s-a fotografiat pe patul de spital. Ce decizie radicală a luat artistul

Astfel, se zvonește că a apărut gratis într-o secvență de bătaie din filmul de comedie „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, produs de Liviu Vârciu.

Câți bani a primit Dorian Popa ca să apară în filmul lui Shelly

Dorian Popa câştigă aproximativ 100.000 de euro pe lună din YouTube

Invitat într-o emisiune TV, Dorian Popa nu a ezitat să răspundă la întrebarea Cât câştigă din YouTube. În mod obişnuit, artistului îi intră în buzunar lunar aproximativ 100.000 de euro. În pandemie, însă, veniturile lui au scăzut până la aproximativ 40.000 de euro.

Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună, deci plus vizualizările, te duci undeva între 30 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”, a declarat Dorian Popa, la Aleph News.

Citeste si Dorian Popa, încătușat în Grecia. Momente teribile pentru artist: „Aveau mitraliere!”

Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube„, a declarat vloggerul în podcastul lui Măruţă.

La succesul vloggerului contribuie în mod semnificativ şi câinele lui, Cheluţu.

După ce s-a vindecat Cheluțu, m-am trezit cu pleașcă. Toată lumea era înnebunită după Cheluțu. Ce voiai să fac, să opresc fenomenul? Dacă Dumnezeu îmi dă o carte, eu o joc. Mi-a băgat bani în buzunar spre 200 de mii„, a mărturisit el într-un interviu pentru Viva.ro.