Dorian Popa, încătușat în Grecia. Momente teribile pentru artist: „Aveau mitraliere!”

Dorian Popa a povestit pe canalul său de YouTube cum a trecut printr-o situaţie teribilă. Artistul a fost încătușat în timp ce se afla în Grecia!

10 ian. 2022, 14:44
Dorian Popa, încătușat în Grecia. Momente teribile pentru artist: „Aveau mitraliere!”
Dorian Popa a fost încătușat și percheziționat în Grecia

Dorian Popa, încătușat în Grecia. Artistul a decis să plece într-o vacanță, așa că a ales ca destinație Grecia. Deși totul mergea perfect normal, acesta a fost oprit de către polițiștii eleni în timp ce se afla la volanul mașinii sale. Atunci  a început calvarul!

Dorian Popa, încătușat în Grecia. Momente teribile pentru artist

„În viața mea nu am trăit un moment atât de panică, am încercat să mă feresc de lucrurile care îți fac rău în viață, tocmai pentru a nu fi nevoie să trec prin așa ceva. În spatele meu vedeam numai roșu și albastru, am tras pe dreapta, nu înțelegeam ce se întâmplă. Îmi fac semn, cobor din mașină și mă chemau către mașina lor, m-am dus spre ei cu mâinile sus. Mă duc către ei și mi-au zis să mă pun cu fața la mașină, atunci am zis că îmi pun cătușele, mi-au luat mâinile, unul a început să mă percheziționeze. Mi-a scos portofelul, s-au uitat la portofel”, a povestit Dorian Popa.

Dorian Popa, UMILIT de un fotbalist de la FCSB. „Eram cu iubita mea. Hai, mă, pleacă!”

Artistul a precizat că a încercat să își păstreze calmul pe tot parcursul interacțiunii cu polițiștii, deşi a fost destul de panicat pentru că nu înțelegea ce se petrece! Vloggerului i s-au pus cătușele și a fost percheziționat. „Aveau mitraliere, m-au pus să scot actele, eram fericit că am ajuns la ele. Le-am arătat testul PCR, le-am arătat că sunt youtuber”, a mai spus Dorian Popa. Acesta a mai spus că nu știe motivul pentru care a atras atenția autorităților şi că, probabil, totul a pornit din cauza mașinii scumpe pe care o conducea!