Câți bani a primit Ionuț Iftimoaie pentru participarea la Survivor 2023. Poate lejer să-și cumpere un apartament!

Ionuț Iftimoaie a reușit să reziste la Survivor România mai multe săptămâni, însă a luat hotărârea de a părăsi concursul. Cu toate că nu a pus mâna pe premiul cel mare, acesta a plecat din Dominicană cu o sumă frumușică. Iată cu cât a fost plătit sportivul pentru participarea în competiție.

17 apr. 2023, 08:32
Câți bani a primit Ionuț Iftimoaie pentru participarea la Survivor 2023. Poate lejer să-și cumpere un apartament!

Ionuț Iftimoaie a șocat pe toată lumea după ce a decis să părăsească competiția Survivor România, cu toate că nu era în pericol de eliminare. În ediția respectivă, Kamara fusese cel eliminat, doar că la aeroport, când s-a întors acasă, acesta a venit însoțit de sportiv, spre surprinderea tuturor. Ionuț părea real afectat de stresul și condițțile pe care le-a trăit în Republica Dominicană.

Citește și: Pe ce se vor duce toți banii câștigați de Kamara la Survivor România 2023. „Leon e terapie continuă. Sunt foarte costisitoare din păcate”

Această emisiune-concurs este până la urmă un test de anduranță atât fizică, cât și psihică, unde îți sunt testate toate limitele. Pentru concureți este o luptă viață și pe moarte, iar epuizarea este maximă uneori. Totuși, după faptă și răsplată, pentru că aceștia se străduiesc pentru a pune mâna pe premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro. În mod evident, și cei care au plecat acasă au pus mâna pe niște bănuți pentru participarea în concurs.

Cu cât a fost plătit fostul sportiv la Survivor România?

De exemplu, Ionuț Iftimoaie a rezistat în Republica Dominicană 13 săptămâni, iar în presă se speculează că sportivul ar fi primit de la ProTV aproximavtiv 3.000-4.000 de euro pe săptămână. Acest lucru ar însemna că, pentru toată perioada petrecută în jungla Survivor România, acesta ar fi reușit să pună mână pe o sumă frumușică, care depășește 50.000 de euro, potrivit Fanatik.

Cu toate că „salariul” era cât se poate de bun, Ionuț Iftimoaie a decis să părăsească competiția Survivor România. Acesta a declarat pentru Click că timpul nu poate fi cumpărat cu bani, iar timpul alături de familia sa este cât se poate de prețios. Acesta a spus că dorul a fost foarte puternic, iar bucuria revederii a fost uriașă.

„A fost o surpriză mare la nivel de așteptare, mă așteptăm să fie și soția, au venit și copiii. M-au bușit lacrimile și eram de extrem de bucuros. 102 zile înseamnă enorm de mult fără ei. Timpul nu are preț. Timpul nu ți-l mai dă nimeni înapoi”, a precizat fostul concurent de la Survivor România 2023.

Ionuț Iftimoaie a dezvășuit că participarea la Survivor este o experiență care te marchează, iar concurenții ajung de cele mai multe ori să uite cine sunt cu adevărat.

„Nu regret nimic. La nivel emoțional, faptul că uneori la o doză de nesimțire ajungi să treci peste anumite situații, dar când ești sufletist și îți pasă…Când încerci sa ii împaci pe unii îi superi pe ceilalți. La un momentan credeam că fac lucruri greșite.

Orice făceam, supăram pe cineva. Acolo uităm cine suntem. S-au folosit cuvinte dure. „Trădare!” Pe cine? Pe cel pe care îl nominalizai să plece acasă?”, a spus Iftimoaie.

Citește și: Triunghi amoros în showbiz. Luptător MMA, părăsit de soţie pentru un concurent de la Survivor România FOTO