Pe ce se vor duce toți banii câștigați de Kamara la Survivor România 2023. „Leon e terapie continuă. Sunt foarte costisitoare din păcate”

Kamara, unul dintre cei mai veseli artiști, se confruntă cu o problemă extrem de dificilă în plan personal. Deși, atunci când apare pe sticlă, îl vedem mai mereu cu zâmbetul pe buze, acesta are un fiul care are probleme foarte grave de sănătate. Pentru a putea face față costurilor pe care aceste tratamente le impun, Kamara este dispus să facă orice efort îi stă în putere pentru a-și ajuta copilul.

16 apr. 2023, 22:13
Pe ce se vor duce toți banii câștigați de Kamara la Survivor România 2023. „Leon e terapie continuă. Sunt foarte costisitoare din păcate”

Fosta soție a lui Kamara, Oana, a vorbit despre cum vor cheltui banii pe care membrul trupei Alb Negru i-a câștigat pentru participarea la emisiunea Survivor România. Aceasta a mărturisit că cel mai probabil vor folosi banii pentru a-i asigura tratamentele necesare băiețelului lor Leon. Copilul se confruntă cu o gravă problemă de sănătate, iar costurile necesare pentru o lună de tratement depășesc cu mult bugetul oricărui român.

Citește și: Kamara a primit vestea care l-a emoționat până la lacrimi. Ce se întâmplă cu fiul său, Leon, motivul pentru care participă la Survivor

Leon, băiețelul lui Kamara și al Oanei, suferă de o boală extrem de păcătoasă, ceea ce presupune că părinții lui trebuie să facă eforturi considerabile pentru a putea achita toate lucrurile de care copilul are nevoie. Băiatul are constant nevoie de terapie, iar costurile sunt cât se poate de mari. De exemplu, acesta trebuie să facă 10 ședințe de kinetoterapie pe lună, numai acestea costând aproximativ 1000 de lei lunar. În plus, copilul lui Kamara mai are nevoie și de patru ședințe de înot pe lună. Pentru acestea, părinții sunt nevoiți să mai scoată din buzunar încă 1.050 de lei.

Unul dintre motivele pentru care Kamara a acceptat provocarea Survivor a fost exact acesta. La scurt timp după naștere, Leon a fost diacnosticat cu tetrapareză spastică. În acest context, artistul a ajuns să fie pus în situația de a face eforturi uriașe pentru a putea face rost de banii necesari pentru fiul său. În trecut, Kamara a mai participat la o gala RXF, fiind mânat de aceeași dorință. Respectiv cea de a face rost de banii. Mai mult, acesta a organizat și un concert caritabil cu acest scop.

Kamara face orice efort pentru a-și salva fiul

Din păcate, Kamara a reușit să rămână competiția Survivor doar câteva săptămâni, iar șansa de a câștiga premiul cel mare s-a evaporat brusc. Totuși, pe parcursul acestor săptămâni, artistul a reușit să strângă câțiva bănuți, iar Oana, fosta lui nevastă, a declarat pentru Cancan că aceștia vor fi cel mai probabil folosiți strict pentru tratamentele băiatului.

Totuși, Kamara a reușit să rămână la Survivor doar pentru câteva săptămâni, deci nu mai are șansa de a câștiga premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro. În același timp, artistul a reușit să acumuleze câteva mii de euro pe perioada în care s-a aflat în junglă, iar Oana, fosta lui soție, a menționat că banii vor fi folosiți, cel mai probabil, pentru Leon.

„Probabil că banii câștigați la Survivor vor fi folosiți pentru Leon, n-am discutat detalii încă, așteptăm să vină. Nu pot să zic o sumă totală de care mai avem nevoie pentru Leon pentru că la el e terapie continuă, adică nu e o sumă ca si cum am nevoie de 50 de mii și gata, e bine Leon. E terapie continuă, plus intervențiile pe care vor trebuie să le mai facă. Lunar n-am făcut un calcul, dar un abonament la kineto, de 10 ședințe, costă 1.000 de lei, la înot, 1.050 de lei, patru ședințe… Sunt foarte costisitoare din păcate. Probabil că într-o țară civilizată, statul s-ar ocupa de toate astea. La noi nu se ocupă”, a declarat Oana, fosta soție a lui Kamara.

Citește și: Conflict uriaș în cadrul Survivor România. Kamara și DOC, replici acide: „Să nu pomenești de copilul meu în viața ta!”