Câți bani a primit TJ Miles pentru cele 18 săptămâni la Survivor România 2022. „Competiția asta schimbă mulți oameni”

TJ Miles, pe numele său real Tiberiu Iordache, a fost eliminat de la Suvivor România 2022, dar celebrul vlogg-er se va întoarce în România cu o mică avere.

18 mai 2022, 14:27
Câți bani a primit TJ Miles pentru cele 18 săptămâni la Survivor România 2022. „Competiția asta schimbă mulți oameni”
Câți bani a primit TJ Miles pentru cele 18 săptămâni la Survivor România 2022

Câți bani a primit TJ Miles pentru cele 18 săptămâni la Survivor România 2022. Vlogg-erul a fost remunerat cu o sumă cu adevărat importantă pentru perioada petrecută în Republica Dominicană.

Câți bani a primit TJ Miles pentru cele 18 săptămâni la Survivor România 2022

TJ Miles ar primi onorariu de la Pro TV de 2.000 de euro pentru fiecare săptămână, astfel că acesta a încasat în total 36.000 de euro pentru apariția în cadrul reality-show-ului, scrie Cancan.

Părinții lui Tj Miles reacționează după scandalul dintre fiul lor și CRBL. A intervenit şi Elena, soţia artistului VIDEO

Vlogg-erul nu s-a declarat surprins de eliminare şi a declarat că pentru el viața nu se oprește odată cu plecarea de la Survivor România 2022. „Era o surpriză dacă reușeam să rămân și faptul că de data asta nu a fost să fie să rămân, nu a fost surpriza aia plăcută la care mă așteptam, dar mintea mea deja e setată pentru că așa fac de fiecare dată. E mecanismul meu ca să nu mă las dezamăgit și sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe. Fiecare din noi suntem diferiți afară din competiția asta”, a declarat TJ Miles.

Xonia spune tot despre relaţia cu TJ Miles. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi la Survivor România 2022 VIDEO

„Competiția asta schimbă mulți oameni, unii în bine, alții în rău, dar întotdeauna fiecare din noi trebuie să plece cu ceva de aici, să învețe ceva. Nu trebuie să câștige competiția ca să fii un câștigător. Trebuie numai să știi cum să înveți din fiecare pierdere ca să fii și mai bun”, a mai spus TJ Miles.