Xonia spune tot despre relaţia cu TJ Miles. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi la Survivor România 2022 VIDEO

Xonia a vorbit în premieră despre relația pe care a avut-o cu TJ Miles pe perioada în care amândoi se aflau în Republica Dominicană, la Survivor România 2022.

02 feb. 2022, 21:03
Xonia spune tot despre relaţia cu TJ Miles. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi la Survivor România 2022 VIDEO
Xonia spune tot despre relaţia cu TJ Miles

Xonia spune tot despre relaţia cu TJ Miles. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi la Survivor România 2022. Xonia a ţinut să lămurească lucrurile, în urma acuzațiilor Andreei Tonciu.

Xonia spune tot despre relaţia cu TJ Miles. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi la Survivor România 2022

„Ţi se pare normal ca în fiecare seară Xonia să se urce călare pe Tj Miles să îi faca masaj? Ce părere ai despre asta? Eu am văzut! Am fost acolo! Se confirmă! N-am venit aici să mint poporul cu televizorul! Stăteau îmbrăţişaţi în avion! El ţinea mâna peste ea!”, a spus Andreea Tonciu în emisiunea „La Măruţă”.

Survivor România 2022. Andreea Tonciu, dezvăluiri incendiare: “Rengle a venit aici ca să se combine. Zicea că îi place de ăla de la Războinici”

„Da, cu toţii am primit poza. Am venit şi cu telefonul. Eram singură în poză! Dar m-a amuzat tare mult ceea ce a spus Andreea. Eu, până la urmă, sunt o femeie singură. Sunt asumată. Nu am de ce să mint sau să mă feresc. Nu trebuie să dau explicaţii nimănui. Nu am de ce să mint. Nu este absolut nimic între mine şi TJ! Tocmai, dacă ar fi fost, aş fi zis pentru că… Singura chestie care nu s-a arătat. Roxana Ciuhulescu a spus că mâinile lui TJ erau între picioarele mele şi nu ştiu ce… Haide să ne uităm puţin la fotografie! N-au picat mâinile nimănui. Mâinile lui sunt la vedere, dormeam în avion în drum spre Survivor şi e greu să dormi în avion şi… Pur şi simplu!”, a replicat Xonia.

Survivor România 2022. TJ Miles dă cărțile pe față. Ce părere are, de fapt, afaceristul despre femei: De aia nu sunt cu nicio fată pentru că nu sunt destul de deștepte

Cântăreaţa a fost acuzată că i.ar fi făcut un masaj erotic lui TJ Miles. „Asta este o mare exagerare, dar mi-a plăcut foarte mult cum s-a numit un masaj normal un masaj erotic. Mi s-a părut foarte funny. Într-adevăr, TJ a fost accidentat. I-am făcut un masaj pentru că s-a lovit la spate. Masaj erotic! Dacă zice Andreea… După care şi-a dorit şi Andreea un masaj erotic, i-am făcut şi ei. I-a plăcut şi ei foarte mult şi nu numai! A vrut şi Roxana! A uitat să zică Roxana treaba asta! N-am apucat să-i fac şi Roxanei. Chiar nu este mare lucru. Suntem doi colegi. Nu s-a întâmplat nimic între noi. Chiar sunt curioasă dacă o asemenea poză înseamnă că este ceva mai mult între doi oameni, atunci ce înseamnă atunci când Otilia doarme în braţele lui TJ acolo în junglă… Ea e logodită!”, a mai spus Xonia.

Andreea Tonciu șterge pe jos cu Laura Giurcanu: Noi ne-am dus la Survivor pentru probe sportive, nu să ne coțăim și să ne combinăm

„Sunt foarte bună la masaj, aşa că cine va fi împreună cu mine va avea parte de acest lucru. Doar iubitul meu! Pentru că nu voi face masaj gratuit nimănui decât celui cu care sunt într-o relaţie. Momentan nu suntem într-o relaţie. Am luat o pauză. Da, a fost foarte încântat că mă duc la Survivor. Speram şi eram pregătită să rămân mai mult în emisiune şi chiar mi-ar fi plăcut să am un mesaj din partea lui, dar am ieşit destul de repede, de devreme. Ne-am despărţit înainte să accept să intru în emisiunea Survivor. Suntem foarte buni prieteni. Am fost foarte buni prieteni înainte să intrăm într-o relaţie împreună şi am rămas în continuare apropiaţi”, a încheiat Xonia.