Câți bani a scos din buzunar Delia pentru geaca de rafie. Artista a făcut furori cu noua ținută. ”Are și mama vreo 4-5 papornițe din astea”

Delia și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale extravagante, însă de data aceasta, articolele vestimentare purtate de artistă par foarte cunoscute.

26 mart. 2024, 20:02

Delia și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale extravagante, însă de data aceasta, articolele vestimentare purtate de artistă par foarte cunoscute.

Citește și Delia a ajuns pe perfuzii! Imaginea postată de vedetă i-a îngrijorat pe fani

Delia a atras din nou atenția oamenilor, după ce a ales să poarte haine confecționate din materialul renumitelor sacoșe de rafie.

Artista a scos din buzunar câteva sute de lei pentru o geacă și o căciulă!

Artista a stârnit controverse în mediul online după ce s-a pozat purtând o geacă dubioasă, care seamănă perfect cu celebrele sacoșe de rafie care pot fi găsite și în piața Obor și pe care, cu siguranță, le știe toată lumea.

Finisajele gecii sunt ale unei piese vestimentare moderne și sofisticate, iar pentru a completa look-ul, artista a optat și pentru o căciulă din același material.

Surpriza a fost cu atât mai mare atunci când Delia a dezvăluit că geaca din rafie este creația unui brand românesc sustenabil și circular, care folosește materiale reciclate pentru realizarea pieselor vestimentare.

”Mai bine o luam eu”

Prețul inițial al unei astfel de geci este destul de mare, mai exact, 1.200 lei, însă la reducere poate fi achiziționată la 450 le lei.

Reacțiile publicului au fost diverse, mulți au apreciat îndrăzneala și originalitatea Deliei, în timp ce alții au lăsat comentarii ironice la postările Deliei.

„Are și mama vreo 4-5 papornițe din astea. Merci pentru idee”, a scris cineva.

„Dacă știam…nu le mai aruncam”, a scris cineva.

„Tocmai am văzut în gară pe cineva cu pungă de-asta. Mai bine o luam eu”, a scris un altul.

„Hai că…așa e când ai bani mulți”, a scris un altul.

Citește și Delia, victima deep fake-ului! Ce mesaj a transmis artista către fani: „Nu mai haliți vrăjeli”

„Exagerează, ca de obicei”, a mai fost părerea altcuiva.